Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Ochotnické divadlo Hrachovec - CHARLEYOVA TETA

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
10. 6.
Čtvrtek

19:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 10. června 2010 - 19.00 hodin - Společenský dům

CHARLEYOVA TETA

Ochotnické divadlo Hrachovec

Divadelní komedii napsal Jevan Brandon Thomas. Tato jeho nejslavnější hra s oblíbenou zápletkou záměny osob vznikla vlastně na objednávku pro vynikajícího herce viktoriánské doby Penleyho. Světovou premiéru měla tato třeskutá situační komedie v únoru 1892 a od té doby slaví už jen úspěchy.

Dva zamilovaní studenti oxfordské univerzity chtějí pozvat své dívky k sobě. Jako záminku použijí seznámení s tetou jednoho z nich. Teta však nepřijede, a tak místo ní nastrčí svého přestrojeného kamaráda. Hra má mnoho komediálních zápletek a baví se u ní nejen diváci, ale i samotní herci. Chcete-li si užít hodinu a půl smíchu a minimálně další dva dny radostného úsměvu na rtech, neváhejte a přijďte se zasmát.

Hrají: Richard Šimčík, Jan Weiss, Michal Vaigl, Martin Palát, Iva Matuštíková, Petra Zuzaňáková, Bohumil Vlček, Petr Vaigl, Jana Dobešová, Hana Mikulcová.
Režie: Dagmar Kladošová.

Vstupné s místenkou: 60/80 Kč. Předprodej vstupenek probíhá v T klubu a knihkupectví Nohavica. Vstupenky je možné si předem rezervovat telefonicky na čísle 571 651 233 nebo na e-mailu: ekonomicke@tka.cz, rezervace se ruší 5 dnů před akcí.