Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

EIN KESSEL BUNTES

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
26. 12.
Neděle

20:30

Vigantice

ilustrační obrázek

Neděle 26. prosince 2010 - 20.30 hodin - restaurace Tatra Vigantice

EIN KESSEL BUNTES

  • STUPID HILL TELEGRAPH - Rožnov p. R.
  • PLAYBACK REVIVAL - Rožnov p. R.
  • GARRET JOY - Vidče
  • VAGABAND - Rožnov p. R.

Koncert amatérských kapel.

STUPID HILL TELEGRAPH

je kapela, ve které se potkávají staří známí z dřevních porevolučních dob s mladšími souputníky, kteří se po vleklých peripetiích s hledáním vhodného bubeníka dokodrcala k doufejme ustálenější sestavě a může se konečně věnovat tomu, proč vznikla, tedy skládání a hraní vlastních věcí. Skladby, původně s anglickými texty, byly převedeny do češtiny a poněkud rozsáhlé pasáže improvizací se časem scvrkly na velmi úspornou míru (šetří se všude). Naproti tomu s překračováním decibelových limitů si kapela ani nadále hlavu neláme, protože hardrock se potichu hrát nedá.

Složení kapely: Bob Plucnar - kytara, zpěv, Michal Dvořák - kytary, zpěv, Pavel Švarc - baskytara, Jan Nesvadba - bicí.

PLAYBACK REVIVAL

A po roce opět tady... Playback Revival, stálice rožnovského poprocku (s výhradně vlastní tvorbou) během posledních měsíců přidala několik nových, výtečných songů a ve stále stejné sestavě je vychrlí na již notoricky známém pódiu a v notoricky známých tričkách. Skvadru ostřílených rockerů jako Kečup (také Telefon, Černí Berani atd.), Best (také Černí Berani, Nechci vodku, děkuji! atd.), Handy (také Nechci vodku, děkuji!, Klimacterium musicum atd.) a Martin (také Symfonický orchestr města Londýna, Bigbend Malcomba Saranche Blomba atd.) určitě není nutno všem hudbymilovným fandům dlouze představovat..

Složení kapely: Kečup - basa , zpěv, Best - bubny, Handy - kytara, Martin - kytara

GARRET JOY

je kapela hrající na pomezí alternativního rocku, indies a punkrocku. http://bandzone.cz/garretjoy

Sestava: Vape - doprovodná kytara, vocals, Veronika - zpěv, Jiří McKedlub - basa, vocals, Pája Boro - bicí, Mart - sólová kytara.

VAGABAND

repertoár kapely je z převážné části složen ze známých evergreenů, které interpretujeme (John Mayer, Lenny Kravitz, Rolling Stones...). Bez bázně a hany proplouváme mezi blues, popem, rock´n´rollem či retrem 60. a 70. let.

Složení kapely: Jiří Pešek - bicí, Martin Gerla - baskytara, zpěv, Karel Jura - kytara, zpěv.

Vstupné v předprodeji: 80 Kč, na místě 100 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 14. prosince v T klubu, Hudebninách a knihkupectvích Nohavica a Librex.