Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

EIN KESSEL BUNTES

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
29. 12.
Čtvrtek

20:00

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 29. prosince 2011 - 20.00 hodin - club Freeško Rožnov p. R.

EIN KESSEL BUNTES

  • OF MY WEN
  • SPYTIHNĚV
  • DIVNÍ HOSTI
  • ÓDA

Koncert amatérských kapel.
To je pecka Ježíšku, Kessel bude ve Freešku.

OF MY WEN

Čtyři šílení kluci z Rožnova pod Radhoštěm, kteří zbožňují punk, rádi tvoří hudbu a ta je pro ně vším.

Složení kapely: Ondřej Morcinek - bicí, Ondřej Peters - kytara, zpěv, Luboš Pivoňka - sólová kytara, Adam Vyjídák - basa, zpěv.

SPYTIHNĚV

Zaprděná a stokrát provařená skupina vyhýbající se hudbě jdoucí takzvaně napříč žánry a podobných dnes tak módních nesmyslů.

Složení kapely: Luďa - kytara, zpěv a osoba odpovědná, Kobza - basa, Had - bicí, Bob - saxofon zpěv, Turbo - saxofon, Zbyňa - kytara.

DIVNÍ HOSTI

Jsme Divní Hosti. Hrajeme od nějakého podzimu, kdy se kytarista Zdeněk Biolek s bubeníkem Janem Čížkem dohodli, že rozjedou společně projekt a tím začali měnit svou chuť hrát v muziku samotnou. Stanovili si limit, že si nebudou klást žádné limity a budou zkoušet hrát všechny nápady, které jako lidi, kteří poslouchají širokou škálu muziky občas dostali. Nakonec to skončilo jako jakýsi garážový punk s příměsí všeho co nám bylo a je po chuti a s melancholickým prostorem pro improvizaci. Během následujícího času se připojili zpěvák Richard Lapuník a začínající baskytarista Marek Holík a byli jsme kompletní.Texty jsme začali psát jednak vlastní a jednak přebíráme poezii od našich oblíbených autorů. Postupem času jsme vytvořili několik písní, které jsme si docela úspěšně zkusili zahrát před lidmi na Štědrý den v naší zkušebně a abychom dělali čest svému názvu, oblékli jsme se do různých divných věcí a oblečků a udělali jsme si divnou image.Tohle nám zůstalo až dodnes. Na koncerty si vymýšlíme všelijaké podivnosti v oblečení a na hlavách a také ve hlavách a podtrhujeme tím naši divnou muziku a fakt, že jsme fakticky divné seskupení opravdu divných lidí. Čím déle hrajeme, tím víc zkoušíme v hudbě experimentovat a zvyšovat její různorodost. Až nám bude čas nakloněn plánujeme připojit i další nástroje. Jinak nám jde hlavně o spontánnost, pozitivní energii, upřímnou radost, poctivý smích a kosmickou lásku.

Složení kapely: Richard Lapuník - zpěv, Zdeněk Biolek - kytara, Marek Holík - baskytara, Jan Čížek - bicí nástroje.

ÓDA

Mladá kapela složená ze starých pér. Jmenovitě tři kluci Jenda, Jen a Míša, kteří hrají elektrofolk na pořádné bedny se subwooferem.

Složení kapely: Michal Nejezchleb - kytara, Jan Vařeka - kytara, Jan Richtr - saxofon, Mac.

Vstupné v předprodeji: 80 Kč, na místě 100 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 6. prosince v T klubu a v knihkupectví Nohavica.