Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

NA STOJÁKA (nebo V SEDĚ)

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
21. 1.
Sobota

19:00

T klub

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 21. ledna 2012 - 19.00 hodin - T klub

NA STOJÁKA (nebo V SEDĚ)

Banky možná padají, ale sranda stojí pevně na nohou!

LUMÍR TUČEK a VOJTA ZÁVESKÝ hvězdy populárního TV pořadu NA STOJÁKA! Ve společném programu s kultovním opavským comedy bandem DĚSNĚ FAJN. Po skončení programu after party: DJ Rorýs z Dejvic a překvapení.

Lumír Tuček - autor, režisér, herec a moderátor. Spoluautor filmů PRAŽSKÁ 5 a KOUŘ, účinkoval např. v TV pořadech: Historky od krbu (1995) - Postup (+ scénář), Já vás chápu pane prezidente, Kinetická encyklopedie Všehomíra (1998-9) - Smrt / Tmavomoudro / Láska / Tráva, Klubíkovi (2007) - Veřejnosprávný sitkom (+ scénář). Principál divadelního souboru R. S. Vpřed (od 1975) a moderátor Rádia MAMA (1991-1996) a Rádia LIMONÁDOVÝ JOE (Lucian Krutomluff 1996-2000). V současné době se zabývá televizní tvorbou, vystupuje s R. S. Vpřed - Karel a Maňa live, dále v pořadu NA STOJÁKA (HBO), kde také uvádí otevřené konkurzní večery. V současné době m.j. provází pořadem TV Ostrava Vesnicopis.

Vojtěch Záveský je členem souboru Divadla A. Dvořáka Příbram. Věnuje se také dabingu, žurnalistice, moderování kulturních akcí a hudební produkci. Účinkoval v několika televizních seriálech a v pořadech stand-up comedy "Na stojáka". Pravidelně vystupuje se svým vlastním hudebním projektem Vojtaano Unplugged, se kterým uvádí na prknech Žižkovského divadla Járy Cimrmana vlastní recitál.

Vstupné v předprodeji: 120 Kč, na místě: 140 Kč. Předprodej vstupenek probíhá v T klubu, IC a v knihkupectví Knihcentrum.cz.