Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

KRÁSY HOR V PANORAMATECH

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
4. 10.15. 1.

17:00

Galerie Na Radnici

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 4. října 2012 v 17.00 hodin v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí

KRÁSY HOR V PANORAMATECH

GALERIE NA RADNICI

T klub - kulturní agentura ve spolupráci s Městem Rožnov p. R. a Pavlem Krupou zvou na výstavu

Prodejní výstava amatérského fotografa, rožnovského rodáka Pavla Krupy, vám přiblíží scenérie blízkých hor v panoramatických rozhledech. Záběry zachycují hru světel v krátkých okamžicích, pořízených při nesčetných toulkách a vysokohorských akcích, často plánovaných za účelem fotografování horských krás.

Pavel Krupa se fotografování věnuje od dětských let, kdy začínal ve fotokroužku při Základní škole Pionýrská. Jeho prvním fotoaparátem byl tehdy Flexaret a Stereo-Microma. Krajinářské a horské fotografii se začal věnovat na prvních trampských výpravách ve studentských letech. Fotografickou techniku si osvojil metodou "pokus - omyl" a okamžiky zachycuje především pocitově. V současné době fotografuje výhradně digitální technikou a jeho fotografie pocházejí především z beskydských a dalších blízkých evropských hor.

Vernisáž se uskuteční ve čtvrtek 4. října v 17.00 hodin v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí. Výstava potrvá do 15. ledna 2013. Je otevřena pondělí, středa od 8 hodin do 17 hodin, úterý, čtvrtek, pátek od 8 hodin do 13 hodin