Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VLADIVOJNA LA CHIA

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
5. 10.
Pátek

19:00

T klub

ilustrační obrázek

Pátek 5. října 2012 - 19.00 hodin - T klub

VLADIVOJNA LA CHIA

"Je naprosto neobyčejná, nekonformní a neustále srší nápady. A jsou to většinou okouzlující a nevšední věci. Vladivojna je svá, dojemná a jemná. Její hudba je jako horská řeka: dravá, čistá, nespoutaná, osvěžující, třpytící se v slunci." (Jan Hřebejk o Vladivojně)

VLADIVOJNA LA CHIA a její hudební vystoupení zasahují publikum v Čechách i v zahraničí svojí originalitou, živelností, upřímností, charismatem a tvůrčím propojením mnoha různých hudebních žánrů i forem. Její hudba zazněla také ve filmu Jana Hřebejka NEVINNOST. Vladivojna za ni byla nominována na Cenu české filmové kritiky a na Českého Lva.

Koncert je aranžérsky postaven na zvuku akustické kytary, baskytary, violloncela, percussí a zpěvu, někdy je rozšířen i o elektronickou část originálních aranží hudebních doprovodů pro několik dalších písní, z nichž je patrné velmi osobní pojetí práce s hudebními či textovými motivy. Autorská hudba a výraz protagonistky je zvláštně originální a inspirativní a střídá v programu několik výrazových rovin kde se Vladivojna taktéž prezentuje jako instrumentalista na několik hudebních nástrojů.

Vladivojna La Chia koncertovala v minulosti ve společném projektu Banana, dále také s mnoha známými českými i světovými umělci či skupinami za mnohé např. Varhan Orchestrovič Bauer, Lenka Dusilová, Laco Deczi, Amite Chatterjee (Sting, Santana), se skupinou Banana jako předkapela Marilynu Mansonovi, Richardu Mullerovi, v rámci Waltari tour nebo Scorpions a další.

Složení kapely: Aleš Bajger - kytary, zpěv, Terezie Kovalová - violoncello, zpěv, Tom Rossi - percusse , zpěv , Sylvie Bee - zpěv, percusse.

Vstupné v předprodeji a na místě 130 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 3. září v T klubu a v IC.