Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Ochotnické divadlo Chaos - RUKOJMÍ

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
23. 1.24. 1.

19:00

Společenský dům

ilustrační obrázek

Středa 23. a čtvrtek 24. ledna 2013 - 19.00 hodin - Společenský dům

RUKOJMÍ

ochotnické divadlo Chaos

Marc Besson je spisovatel. Jeho náplní práce je psát stále nové a nové díly nekonečného seriálu z kategorie Červené knihovny. Znechucen pokleslostí žánru, který ho však dobře živí, a vnitřní prázdnotou, rozhodne se skoncovat se svým stereotypním životem a spáchat sebevraždu. V okamžiku, kdy přiloží revolver ke spánku, ozve se zvonek a přichází starý kamarád Luc. Ten se chtěl kdysi také zabít, když mu utekla žena, a teď chce učinit to samé, protože se mu vrátila. Takže společná sebevražda se jeví jako ideální řešení. Plány jim však překazí trojice prchajících lupičů, která oba vyrušené sebevrahy vezme jako své rukojmí. Absurdní situace, kdy je sebevrahům vyhrožováno zabitím, nese řadu komických situací a překvapivých zvratů. Tato situační komedie se s úspěchem hraje v mnoha zemích. A věříme, že diváky pobaví i u nás.

Hrají: MUDr. Jaromír Veith, Miroslav Cáb, Bohumila Bitalová, Petra Pernicová, Jan Závorka, Josef Šturma. Autor: Alain Reynaud-Fourton. Překlad: Jaromír Janeček, režie: Bohumila Bitalová.

Vstupné s místenkou, první polovina sálu: 110 Kč, druhá polovina sálu: 90 Kč. Předprodej vstupenek probíhá v T klubu a v IC. Vstupenky je možné si předem rezervovat telefonicky na čísle 571 651 233 nebo na e-mailu: ekonomicke@tka.cz.