Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

PŘÁTELÉ FOTOGRAFIE PODRUHÉ

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
17. 1.25. 2.

17:00

Galerie Na Radnici

Čtvrtek 17. ledna 2013 - 17.00 hodin - Galerii Na Radnici

PŘÁTELÉ FOTOGRAFIE PODRUHÉ

GALERIE NA RADNICI

T klub – kulturní agentura ve spolupráci s městem Rožnov p. R. a spolkem Přátel Fotografie zvou na výstavu

Po roce se představují členové o. s. Přátelé Fotografie již podruhé svými fotografiemi, tentokrát v Galerii Na Radnici. I v tomto případě předvádějí autoři to nejlepší, co vytvořili - bez námětového vymezení. Tím je opět zajištěna velká žánrová pestrost prakticky přes celou oblast fotografie. Přátelé Fotografie jsou na prahu pátého roku své existence. Vedle technických konzultací nad zpracováním fotografií se jejich činnost rozvíjela k besedám s vynikajícími fotografy, např. Evou Fukovou, Jindřichem Štreitem, Jiřím Sedláčkem. Populární se staly i společné vycházky s fotografováním např. na Hradisko, ve VMP i jinde.

Čtyřiadvacet aktivních členů, vystavujících své snímky, jsou vesměs občané Rožnova pod Radhoštěm, většinou ve zralém věku, pro které je amatérská fotografie víc, než jen zachycení rodinných událostí. Spojuje je aktivní zájem o fotografii se snahou dokázat víc, než jen dokumentovat rodinné události.

Výstava začíná ve čtvrtek 17. ledna. Dernisáž za účasti autorů proběhne v pondělí 25. února od 17.00 hodin v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí. Je otevřena pondělí, středa od 8 hodin do 17 hodin, úterý, čtvrtek, pátek od 8 hodin do 13 hodin.