Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

XX. ROŽNOVSKÝ FEJETON A KLÍČEK

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
5. 12.
Čtvrtek

17:00

městská knihovna

ilustrační obrázek

Čtvrtek 5. prosince 2013 - 17.00 hodin - Městská knihovna

XX. ROŽNOVSKÝ FEJETON A KLÍČEK

Uzávěrka literární soutěže je 15. října 2013 a slavnostní vyhodnocení literární soutěže proběhne 5. prosince 2013 v 17.00 hodin v Městské knihovně v Rožnově pod Radhoštěm.

Rožnovský fejeton slaví kulaté jubileum

Rok se sešel s rokem a je tady opět vyhlášení mezinárodní anonymní literární soutěže Rožnovský fejeton a Klíček, jež je otevřená pro všechny bez ohledu na národnost, státní příslušnost nebo členství ve spisovatelských a jiných organizacích. Letos jde již o dvacátý ročník této soutěže.

20. ročník mezinárodní anonymní literární soutěže je otevřený pro všechny bez ohledu na národnost, státní příslušnost nebo členství ve spisovatelských a jiných organizacích.

detaily

Fejetony jsou tematicky neomezené a je možné zaslat nejvýše 2 fejetony od jednoho autora, každý v rozsahu do 45 řádků. Své příspěvky zasílejte elektronicky na e-mailovou adresu pořadatele.
Součástí je literární soutěž o nejlepší příspěvek studentů středních škol nazvaná Klíček 2013, která bude vyhodnocena samostatně.

Soutěž je anonymní. Soutěžní práce musí být opatřeny heslem. Do emailu připojte v příloze textový soubor se jménem a adresou autora. Jako název souboru uveďte Vámi vybrané heslo. Pokud se účastníte soutěže Klíček, připojte toto označení k názvu souboru. Například - heslo: Jarda, soubor tedy bude ve tvaru Jarda.txt, pokud se účastníte Klíčku, bude soubor ve tvaru Jarda_Klíček.txt. Přípona souboru může být libovolná, záleží na Vašem textovém editoru.

Vítězné práce budou oceněny. Mimo hlavní cenu budou udělena také tři čestná uznání. O udělení cen rozhoduje porota, jmenovaná ředitelkou T klubu - kulturní agentury v Rožnově pod Radhoštěm. Porota nemusí ceny udělit, nebo udělit jen některé. Vyhlášení literární soutěže a oznámení výsledků bude provedeno prostřednictvím sdělovacích prostředků. Vítězné práce budou publikovány ve čtrnáctideníku Spektrum Rožnovska. Ke dni slavnostního vyhodnocení bude vydán almanach vítězných prací.

Soutěž Rožnovský fejeton 2013 a Klíček 2013 pořádá T klub - kulturní agentura ve spolupráci s Městskou knihovnou v Rožnově pod Radhoštěm. Osobní patronát nad literární soutěží převzala místostarostka Rožnova pod Radhoštěm Markéta Blinková. Mediálním partnerem je TV Beskyd a čtrnáctideník Spektrum Rožnovska.
Pořádá T klub – kulturní agentura ve spolupráci s Městskou knihovnou v Rožnově pod Radhoštěm.

Na literární podvečer je srdečně zvána i široká veřejnost. Akce je bez vstupného.