Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ROŽNOVSKÉ SLAVNOSTI 2013 OČIMA FOTOKLUBU R9

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
17. 7.29. 9.

00:00

Galerie Na Radnici

ilustrační obrázek

Čtvrtek 17. července 2014 - Galerie Na Radnici

ROŽNOVSKÉ SLAVNOSTI 2013 OČAMI FOTOKLUBU R9

GALERIE NA RADNICI

T klub - kulturní agentura ve spolupráci s městem Rožnov p. R. a rožnovským fotoklubem R9 si Vás dovolují pozvat na výstavu

Již podruhé se skupina fotografů rožnovského fotoklubu R9 pokusila zachytit atmosféru Rožnovských slavností, jejichž tradice sahá až do dvacátých let minulého století. V současné době se konají každý druhý rok v prostorách Valašského muzea v přírodě a účastní se jich pravidelně na stovky účinkujících z České republiky, Slovenska, ale i ze zahraničních souborů z celého světa. Na několika desítkách vystavených černobílých i barevných fotografiích můžete zhlédnout náladu loňského ročníku, který proběhl v červenci 2013. Dokumentačně i výtvarně ztvárněné momenty od několika fotografů přináší pestrou směsici pohledů na jednu kulturní událost, která si již vybudovala pevnou pozici v kalendáři každého milovníka folkloru.

Fotoklub R9 sdružuje amatérské fotografy Rožnova pod Radhoštěm a blízkého okolí a na rožnovské kulturní scéně působí od roku 2003. Podporuje volnou tvorbu členů a pracuje i na společných jednorázových či dlouhodobých projektech. Více o dění ve fotoklubu můžete najít na www.R9.cz.

Výstava začíná ve čtvrtek 17. července. Dernisáž za účasti autorů proběhne 11. září od 17.00 hodin v Galerii Na Radnici. Výstava potrvá do 29. září 2014. Je otevřena pondělí, středa od 8 hodin do 17 hodin, úterý, čtvrtek od 8 hodin do 13 hodin, pátek od 8 hodin do 11 hodin.