Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VÁNOČNÍ KONCERT ZBYŇKA TERNERA

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
26. 11.
Středa

19:00

Společenský dům

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 26. listopadu 2014 - 19.00 hodin - Společenský dům

VÁNOČNÍ KONCERT ZBYŇKA TERNERA

Koncertní pořad za doprovodu Joe After tria, v němž zazní nejen známé jazzové standardy F. Sinatry, L. Armstronga, T. Bennetta, ale zejména slavné české i světové vánoční skladby jako například Bílé Vánoce, Purpura, Let It Snow, Winter Wonderland, Santa Claus Is Coming To Town a další.

Hosté:

Rudy Horvat - ostravský kytarista a skladatel, který doprovázel Marii Rottrovou, je znám jako spoluhráč Vlasty Redla, Borise Urbánka, Michala Žáčka, Markéty Konvičkové, jako člen Ostravského rozhlasového orchestru (ORO) nebo ze spousty svých jazzových či rockových autorských projektů: Facing West Trio, Missing Base, PEER, Neo Chess Sunny R'n'R Band a dalších.

Noemi Bocek - osmnáctiletá žákyně ZUŠ v Třinci oboru "populární zpěv", u níž se snoubí dívčí vzhled s vyzrálou sametovou barvou hlasu. Vítězka mezinárodní pěvecké soutěže Zlatá loutna 2013. Zpívá s vlastní kapelou a příležitostně s jinými skupinami pop, rock, jazz.

Vstupné v předprodeji s místenkou 130 Kč, na místě s místenkou 160 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 21. října v T klubu.