Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Ochotnické divadlo Chaos - TŘI BRATŘI V NESNÁZÍCH aneb …a je to v pytli

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
21. 1.22. 1.

19:00

Společenský dům

ilustrační obrázek

Středa 21. a čtvrtek 22. ledna 2015 - 19.00 hodin - Společenský dům

TŘI BRATŘI V NESNÁZÍCH aneb …a je to v pytli

Ochotnické divadlo Chaos

Anglická fraška plná humorných záměn i dramatických zvratů začíná jednoho letního rána, kdy manželé Tom a Linda Kerwoodovi s napětím očekávají pracovnici z Úřadu pro adopci dětí, která má rozhodnout o jejich budoucím osudu. Dlouze se připravovali a těšili se, že její poslední návštěva snad proběhne hladce. Vše je ale ohroženo v okamžiku, kdy se v domě objeví Tomovi nekonformní bratři Dick a Harry se svými "geniálními" nápady, jak mu pomoci. Svou nevyžádanou snahou naopak připraví Tomovi množství prekérních situací a mnohonásobných komplikací, kterým Tom musí v tuto nejméně vhodnou dobu čelit.

detaily

Ve snaze situaci zachránit roztáčí kolotoč skrývání, nedorozumění, lží a akcí na hranici zákona. A jak si s tím vším Tom poradí? Pointa je opravdu nečekaná!

Dva světoznámí angličtí komediografové a mistři svého žánru Ray a Michael Coony, otec a syn, poprvé v roce 2003 spojili své schopnosti a bohaté nápady, aby společně napsali komedii, která již více než desetiletí s velkým úspěchem baví diváky po celém světě. Pevně věříme, že pobaví i vás!

Osoby a obsazení:

Tom Kerwood Jan Závorka
Dick Kerwood MUDr. Jaromír Veith
Harry Kerwood Josef Šturma
Linda, Tomova žena Ing. Jana Křesťanová
Kateřina Michaela Mlnaříková
Andreas, její dědeček Miroslav Cáb
Konstábl Downs Radek Štefela
paní Potterová Martina Mondříková
Boris Martin Machýček

Režie: Josef Rýdl
Nápověda: Ludmila Bolfová
Scénická hudba: Bohumila Volek
Stavba scény: Milan Jurajda

Vstupné s místenkou, první polovina sálu: 110 Kč, druhá polovina sálu: 90 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 6. ledna 2015 v T klubu a v IC.

Vstupenky jsou již na oba dny vyprodané nebo zarezervované. Může se stát, že někdo onemocní a vstupenky vrátí. V případě zájmu se můžete nahlásit jako náhradník na emailu ekonomicke@tka.cz.