Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

CESCHI (USA), ANDY THE DOORBUM (USA)

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
17. 1.
Neděle

20:00

T klub

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Neděle 17. ledna 2016 - 20:00 - T klub

CESCHI (USA), ANDY THE DOORBUM (USA)

Ceschi, jeden z bratrů Ramosů, kteří založili vydavatelství Fake Four (Bleubird, Astronautalis, Sole) se po nedobrovolné odmlce strávené v americkém vězení vrátil začátkem roku 2015 s nádhernou deskou „Broken Bone Ballads“, v níž svým charismatickým způsobem propojuje prvky rapu, R&B a rockového písničkářství. Sám na pódiu, s kytarou a beaty. Evropa se jej dočká v lednu a s sebou doveze těžko zařaditelného „podivného“ folkáče Andyho The Doorbuma. Omezená kapacita klubu. Doporučujeme koupit si lístky v předprodeji.

ceschi.bandcamp.com | andythedoorbum.bandcamp.com

Vstupné v předprodeji: 100 Kč, na místě: 120 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 15. prosince v T klubu a v TIC.

detaily a video

Ceschi Ramos je americký zpěvák, který dvě dekády úspěšně poskakuje mezi hudebními žánry. Život má opravdu pestrý: Byl spatřen, jak na dvorku před klubem v Německu ve 3 hodiny ráno hrál na akustickou kytaru a zpívat pro lidi, kteří chtěli, aby pokračoval v koncertě. Za mřížemi (kam se dostal po vykonstruovaném obvinění za marihuanu) psal básně, které posílal svým fanouškům. Utrpěl spirálovou zlomeninu pažní kosti při páce s mariňákem na Havaji. Na svých nahrávkách spolupracoval a na koncertních pódiích stál po boku jedněch z nejvlivnějších postav nezávislého rapové hudby Sage Francise, Busdrivera a Astronautalise.

Novináři jej zařazují do prapodivných škatulek jako crunk rap, lo-fi synth pop, moderní latino či psych-jazz-rap. Jeho texty psané z osobního pohledu se dotýkají témat celospolečenského významu a už výrazem interpretace je poznat, že do nich vkládá celé své srdce. Narodil se se čtyřmi prsty na pravé ruce, které sloužily jako částečná inspirace pro jméno jeho hudebního vydavatelství, Fake Four, Inc. Ti, kteří s ním pracovali popisují Ceschiho jako jednoho z nejpříjemnějších šéfů, u kterého převažuje umění nad ziskem.
Poutavý, divadelní, živelný umělec Ceschi Ramos zachází s hledištěm jako s jevištěm, prochází se mezi publikem, nebo si vezme volnou barovou židli (i to je pro něj místo, kde může otevřít svou duši), zahraje lidovou píseň nebo zapěje krkolomnou rapovou skladbu. Ceschiho filozofie se dá popsat trefnou citací "V očích dějin nebudu ničím jiným než listem na stromě." Ví, co to je trpět pro své umění, a je si vědom toho, že hudba je zkoumání ošklivosti, smutku ale i radosti lidského bytí. Na evropské turné si veze parťáka ANDYho THE DOORBUMa, těžko zařaditelný psychodelický folk.