Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

MEZI ÚTERÝM A PÁTKEM

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
18. 5.
Středa

19:00

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 18. května 2016 – 19:00 – Společenský dům

MEZI ÚTERÝM A PÁTKEM

Divadlo Ungelt

Tragikomedie pracuje s velice obvyklým motivem muže, jenž si na stará kolena nalezl mladou milenku. Autorka tuto rovinu navíc doplnila dalšími, pro rodinné drama klasickými střety, tedy vztahem mezi milenkou a manželkou, dcerou a matkou, dcerou a otcem, a dokonce i dcerou a milenkou. Děj se odehrává ve spisovatelském prostředí - úspěšný autor přistoupí na rozhovor s jinou začínající spisovatelkou, která o něm píše práci. Do temperamentní mladé Claudie se zamiluje a během čtyř dnů se rozhodne opustit dvaatřicet let fungující vztah. Podle tvůrců demaskuje ve svém dramatu Joanna Murray-Smithová základní lidské emoce - lásku, zradu, vášeň a osamění. Čtyři postavy jsou v mnoha ohledech archetypy (manželka, manžel, milenka, dcera), s nimiž se divák snadno identifikuje. Autorka podává tradiční zápletku tak nepředvídatelně, že hra neustále poutá pozornost publika.

Hrají: Regina Rázlová, Jitka Čvančarová, Milan Hein a Petra Nesvačilová. Režie: Janusz Klimsza.

Vstupné s místenkou, první polovina sálu: 410 Kč, druhá polovina sálu: 390 Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 19. dubna v T klubu a TIC.