Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ROŽNOVSKÉ SLAVNOSTI 2015 OČAMI FOTOKLUBU R9

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
30. 6.30. 9.

00:00

Galerie Na Radnici

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 30. června až pátek 30. září 2016 - Galerie Na Radnici

T klub - kulturní agentura ve spolupráci s městem Rožnov p. R. a rožnovským fotoklubem R9 si vás dovolují pozvat na výstavu fotografií

ROŽNOVSKÉ SLAVNOSTI 2015 OČAMI FOTOKLUBU R9

Na několika desítkách černobílých i barevných fotografií můžete zhlédnout náladu loňského ročníku Rožnovských slavností, které proběhly v červenci roku 2015.

Výstava začíná 30. června a potrvá do 30. září v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí. Je otevřena pondělí, středa 8-17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek 8-14 hodin.

detail

Již potřetí se skupina fotografů rožnovského fotoklubu R9 pokusila zachytit atmosféru Rožnovských slavností, jejichž tradice sahá až do dvacátých let minulého století. V současné době se konají každý druhý rok v prostorách Valašského muzea v přírodě a účastní se jich pravidelně na stovky účinkujících z České republiky, Slovenska, ale i zahraniční soubory z celého světa. Na několika desítkách vystavených černobílých i barevných fotografiích můžete zhlédnout náladu loňského ročníku, jenž proběhl v červenci 2015. Dokumentačně i výtvarně ztvárněné momenty od několika fotografů přinášejí pestrou směsici pohledů na jednu kulturní událost, která si již vybudovala pevnou pozici v kalendáři každého milovníka folkloru.

Fotoklub R9 sdružuje amatérské fotografy Rožnova pod Radhoštěm a blízkého okolí a na rožnovské kulturní scéně působí od roku 2003. Podporuje volnou tvorbu členů a pracuje i na společných jednorázových či dlouhodobých projektech. Více o dění ve fotoklubu můžete najít na www.R9.cz.