Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ROŽNOV OBJEKTIVEM

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
7. 9.9. 1.

00:00

Galerie Na Letné

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 7. září 2016 až pondělí 9. ledna 2017 - Galerie Na Letné

ROŽNOV OBJEKTIVEM

V roce 2015 proběhl 3. ročník fotografické soutěže Rožnov objektivem. Od dubna do srpna 2016 jste měli možnost zhlédnout výstavu fotografií z 1. a 2. ročníku. Podmínky soutěže zůstaly stejné jako v roce předešlém. Soutěžilo se ve třech tematických oblastech a to: Příroda, Stavba, Lidé. Také proběhlo internetové hlasování o nejzajímavější fotografii v rámci kategorie Cena veřejnosti. Do tohoto ročníku se přihlásilo 15 autorů s 66 fotografiemi. I v tomto ročníku soutěžili mladí fotografové. Odborná komise pro kategorii Junior vybrala jako vítěze Jana Křenka se snímkem „Západ slunce“. V kategorii Dospělí získal první místo Stanislav Prečan se snímkem „Zimní poezie“. Vítězkou internetového hlasování a tedy Cenu veřejnosti získala Renata Plačková s názvem snímku „Východ slunce“.

Zveme vás tímto ke zhlédnutí výstavy sestavené ze všech fotografií, které byly přihlášeny v roce 2015 do soutěže Rožnov objektivem.

Výstava začíná 7. září a potrvá do 9. ledna 2017 v Galerii Na Letné v budově MěÚ vedle polikliniky. Je otevřena pondělí, středa 8-17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek 8-14 hodin.