Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Elpida - pěvecký sbor seniorek

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
5. 10.
Středa

19:00

Masarykovo náměstí

bez vstupného

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 5. října 2016 - 17:00 - !! změna místa konání !! - Společenský dům

ELPIDA - PĚVECKÝ SBOR SENIOREK

Vystoupení pěveckého sboru seniorek Elpida s Martinem Hůlou a Mary C v rámci Jarmarku neziskových organizací v sociální oblasti.

Pěvecký sbor Elpida dnes tvoří pětadvacet dam ve věku od šedesáti do osmdesáti let a sbormistryně, operní pěvkyně Zuzana Seibertová. Premiérové vystoupení sboru s  Pavlem Bobkem v Praze proběhlo v únoru 2011, následovala řada koncertů a nahrávek, mimo jiné s Please The Trees, Jaromírem Švejdíkem, Dušanem Neuwerthem, Janem Burianem, Martinem Hůlou (dříve Bonusem), Jiřím Suchým, Never Sol. V roce 2012 nafotil sbor společně se členy Please The Trees pro Fashionbook.cz módní story Grand Chic.
V roce 2013 pak vychází společné EP Please The Trees & Elpida. Sbor koncertoval na řadě velkých českých festivalů, mj. Colours of Ostrava, Rock For People, United Islands, Trutnov a dalších.
V současnosti sbor aktivně koncertuje a spolupracuje s dalšími interprety. Členky pěveckého sboru často pozují pro vizuály našich akcí a kampaní – např. Kájo, nevolej!, Seniorcyklojízda, kampaně Zoot.cz na trička Old's cool, Ponožky od babičky a další.

V Rožnově p/R vystoupí sbor Elpida  nejdříve v samostatném bloku s převzatými písněmi zejména z šedesátých let (J. Suchý apod.) a poté s nezávislým písničkářem / rapperem Martinem Hůlou a producentkou Mary C.

video