Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Beton skate contest - After party

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
27. 5.
Sobota

20:00

T klub

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 27. května 2017 - 20:00 - T klub

BETON SKATE CONTEST - AFTER PARTY

[peru] (PL) + VOLE (Praha) + DJ

Punk - noise - hardcore. Vystoupí [peru], tři chlapíci z Lublina, kteří zahráli v březnu famózní koncert v Přístavu a přijedou na Valašsko znova.  Kráčejí po liniii hlučných noiserockových kapel, aby se v některých pasážích ponořili více do složitějších
rytmů a vzápětí zabuřili čistý hardcore. VOLE je pražská kapela s rožnovským bubeníkem a stylisticky se pohybují ve stejných vodách, akorát hrají několikrát rychleji. Ex-Hlinomaz například. Právě dokončená nahrávka vychází na kazetě na Stoned To Death records.

Vstupné na místě 100 Kč, pro účastníky závodů poloviční vstupné.

detaily | video

VOLE v loňském roce uhranuli většinu fanoušků tvrdé hudby. Nadějný rožnovský umělec Ondra Filípek zasedl za bicí spolu s torzem Hlinomazů a světe div se, i výtvarníci dokáží založit kapelu, která není rozplizlou nebo egocentrickou elektronikou.

[peru] kráčejí po liniii hlučných noiserockových kapel (mysli na Shellack, Hammerhead, Jesus Lizard). O sobě toho moc nesdělují, charakterizují sebe jako: Trzy osoby, trzy instrumenty, jeden zgiełk. bez etosu, patosu, stresu i chorych ambicji. w zgodzie i harmonii z zasadami DIY oraz DIFM i IWDIFY. bo tak. Vydali 3 desky a split s německými bratry ve zbroji BUZZ RODEO.