Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

COMMEDIA DELL´ARTE

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
2. 12.
Sobota

19:00

Janíkova stodola

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 2. prosince 2017 - 19:00 - Janíkova stodola 

COMMEDIA DELL´ARTE

Spolek Sešlých - Praha

Hra vznikla někdy v průběhu léta roku 1995, kdy se herci ze dvou spřátelených brněnských divadel (HaDivadla a Divadla Husa na provázku) spojili se svým spolužákem z JAMU – režisérem Zdeňkem Duškem, aby připravili vlastní „zábavné“ představení. S představením herci v letních měsících objížděli české hrady a zámky a přivydělávali si tak na živobytí. Postupem času  se ale tato komedie stala tak slavnou, že ji Spolek sešlých začal hrát i v průběhu roku v různých divadlech České republiky. Příběh je poplatný žánru Commedia dell´arte, chamtivý Pantalone Marek Daniel touží po krásné Isabelle Tatiana Vilhelmová, ta miluje romantického Leandra Michal Bumbálek, který o ni soupeří ještě s chvástavým Capitánem Pavel Liška. Celým dějem provází Harlekýno Roman Slovák, kterému sekunduje Pantalónova služebná Kolombína Andrea Marečková.

Vstupné s místenkou, přízemí: 390 Kč, balkon: 370 Kč.

Prodej v T klubu, v TIC nebo online od 31. 10. od 8:30. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.