Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

CO V ROŽNOVĚ NEVISELO

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
5. 1.21. 3.

08:00

Galerie Na Radnici

bez vstupného

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 5. ledna až středa 21. března 2018 - Galerie Na Radnici

CO V ROŽNOVĚ NEVISELO

JOSEF BOSÁK

Výstava „Co v Rožnově neviselo“ vznikla vytažením několika fotografií „ze šuplíku“ z cest od roku 2007 po současnost.

www.fotobosak.eu

Výstava začíná 5. ledna a potrvá do 21. března 2018 v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí. Je otevřena pondělí, středa 8-17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek 8-14 hodin.

detaily

…fotografuje od roku 2003, v roce 2004 se stal členem fotoklubu R9 v Rožnově pod Radhoštěm. Od té doby se zúčastňuje různých fotosoutěží a salónů, díky kterým získal titul AFIAP a EFIAP. Podařilo se mu proniknout na stránky rozličných magazínů a knih. Stranou nezůstaly ani výstavní síně. Podílel se na společných výstavách s fotoklubem R9 a dalšími autory, ale představuje se i samostatně.  Od roku 2009 se stává členem ČFFU a v roce 2012 se začlenil do kolektivu Berounských fotoriků.

Pozornost zaměřuje k podobám člověka a k reportáži, a jelikož se pohyboval dlouhý čas mezi muzikanty, tak jej často zahlédnete mezi hudebními skupinami a pěveckými umělci. Další mohutnou inspiraci mu přineslo cestování. Nejraději se potuluje po Balkáně a bývalých zemích Sovětského svazu.

Zamiloval se do Arménie a Náhorního Karabachu, které každoročně navštěvuje.  Nachází zde klid, mír a pokoru.

Poslední autorova výstava v Rožnově p. R. byla v měsíci květnu roku 2015 v Kostnici kostela Všech svatých s cyklem „Všude žijí lidé“.