Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

CESCHI, SERENGETI, ANDY THE DOORBUM (USA), CTIB

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
7. 9.
Pátek

19:00

Vrátnice

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 7. září 2018 - 19:00 - Vrátnice

CESCHI, SERENGETI, ANDY THE DOORBUM (USA), CTIB

19:00 Andy the Doorbum
19:45 Serengeti
20:45 Ctib
21:30 Ceschi Ramos

Ceschi - folk / rap / hip hop - New Heaven, USA, Fake Four, Inc.

Ceschi, jeden z bratrů Ramosů, kteří založili vydavatelství Fake Four (Bleubird, Astronautalis, Sole) se po nedobrovolné odmlce strávené v americkém vězení vrátil začátkem roku 2015 s nádhernou deskou „Broken Bone Ballads“, v níž svým charismatickým způsobem propojuje prvky rapu, R&B a folkrockového písničkářství. Sám na pódiu, s kytarou a beaty. V T klubu zahrál fenomenální koncert, který si určitě všichni pamatují a během té doby prošmejdil česká klubová i festivalová pódia a stal se doslova miláčkem publika.

Ctib - freak elektro písničky - Rožnov p/R

Místního barda snad není třeba více představovat.

Serengeti - rap / hip hop - Chicago, USA, Anticon, Joyful Noise

Serengeti (vl. jménem David Cohn) je solitér, výrazný básník a rapper-vypravěč a ve své tvorbě prozkoumává nízké i vysoké intelektuální i emocionální úrovně. Jednou ho můžete slyšet jako melancholického básníka, podruhé jako sebejistého protřelého kamioňáka, který pod vousy skrývá radu pro každou situaci. A na každé desce chicagského mistra slova najdete něco jiného. A nejen v textech, spolupracoval s kolektivem labelu Anticon, Son Luxem a Sufjanem Stevensem, s výstředním Polyphonicem a taky s folktronickým multiinstrumentalistou Sicker Manem z Německa. Kdo z těch dvou je vlastně normální a kdo to v hlavě nemá v pořádku? To posuďte sami.

Andy the Doorbum - performance / folk noir - Charlotte, USA, Fake Four, Inc.

Andy the Doorbum předvádí těžko uchopitelnou hudbu, pohybující se v mezích někde od folku k elektronice. Svá konceptuální vystoupení navíc umocňuje představením, kde je středobodem hudebníkova maska. Vše probíhá přesně podle Andyho hesla: "Svět je válka, Umění je zbraň. Tvoř nebo zemři." Po koncertě většina návštěvníků odchází uhranuta tím co právě viděla, slyšela a zažila. Potvrzeno vlastní zkušeností pořadatelů.

Klub Vrátnice se nachází na adrese 1. máje 1000.

Vstupné do 6. 9. 170 Kč v den koncertu 200 Kč. Předprodej od 7. 8. 2018 v T klubu, TIC  nebo online.

video