Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

NECROT (USA), BLUES FOR THE RED SUN (CZ)

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
12. 9.
Středa

20:00

Vrátnice

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 12. září 2018 - 20:00 - Vrátnice

NECROT (USA), BLUES FOR THE RED SUN (CZ)

Americký death metal se členy Acephalix, Saviours a Atrament na společném koncertě s doom metalem z Holešova a Petržalky.

20:00 Blues For The Redsun
21:00 Necrot

Necrot jsou deatmetalovým triem z Oaklandu (to je v Kalifornii). Vznikli v roce 2011, nahráli několik demáčů, kompilaček a jedno album "Blood Offerings", které vyšlo na Tankcrimes records. V setavě najdeme bývalé či současné členy Acephalix, Vastum, Saviors, Rude, and Mortuous. Kapela právem patří mezi nejrespektovanější deathové formace scény v oblasti Bay Area.

Blues For The Red Sun o sobě píšou takto: nic zvláštního...chtěli jsme hrát pomalou hudbu, tak jsme začali. pomalu to bude pět let co hrajeme. od ambient/sludge plného zpětných vazeb, se tak nějak prokousáváme k tomu co by jsme chtěli hrát...někteří z nás už s podobnou hudbou zkušenosti mají, někteří vůbec...podobnost názvu s názvem desky od Kyüss není čistě náhodná, ale na to co hrajeme to má, myslím jenom nepatrný vliv, hledat za tím nějakou přehnanou podobnost by byl čirý nerozum, tohle je úplně o něčem jiném (poslechni muziku), uvidíme, jakým směrem se budou věci vyvíjet a na tom se nic nemění ani v roce 2017, byť jsme opět změnili sestavu.

Klub Vrátnice se nachází na adrese 1. máje 1000.

Vstupné do 11. 9. 150 Kč, v den koncertu 180 Kč. Předprodej v T klubu, TIC  nebo online.