Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ZBYNĚK TERNER - VÁNOČNÍ KONCERT

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
28. 11.
Středa

19:00

hotel Energetik

nákupní košík

vyprodáno

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 28. listopadu 2018 - 19:00 - Hotel Energetik

ZBYNĚK TERNER - VÁNOČNÍ KONCERT

Všichni, kdo máte rádi atmosféru klidu, jiskřivého sněhu a krásných melodií jste srdečně zváni na v pořadí již osmý Vánoční koncert, který se uskuteční 28.11.2018 od 19 hodin v Hotelu Energetic v Rožnově pod Radhoštěm. Doprovodné trio zahraje jako vždy ve složení Jiří Zabystrzan – piano, Zdeněk Holka – kontrabas, Dan Olejník – bicí. Hosty koncertu budou vynikající hráč na akordeon Vojtěch Szabó a francouzská zpěvačka a šansoniérka Céline Bossu.

Céline Bossu -  francouzská zpěvačka a šansoniérka Céline Bossu žijící v Kopřivnici. Vlastní písně píše nejčastěji v angličtině a ve francouzštině a vždy má ve snaze vyjadřovat se čistěji a pravdivěji bez zbytečných metafor a pompézností. Tentokrát však zazpívá francouzské vánoční skladby a také světové standardy v rodném jazyce.

Vojtěch Szabó patří k akordeonové interpretační špičce. Ve své domovině (na Slovensku) je brán za nejlepšího jazzového akordeonistu vůbec. Objevuje se na jevištích spolu se symfonickým orchestrem či jazzovou kapelou nejen s akordeonem na prsou, ale též na klavírní stoličce za koncertním křídlem či pianem. Inklinaci k jazzové, francouzské a argentinské hudbě nezapře Vojtěch Szabó ani při hraní klasických akordeonových děl, v nichž objevuje synkopy doposud nenalezené.

Spolupracoval s muzikanty top jazzové špičky na Slovensku jako např. Peter Lipa, Jozef Brisuda, Andrej Šebo,u nás s Ondřejem Soukupem, Felixem Slováčkem a  jako speciální host Pavla Šporcla a Gipsy Way Ensemble.

Vstupné do 27. 11. 170 Kč, v den koncertu 200 Kč. Předprodej od 23. 10. 2018 v T klubu, TIC nebo online.