tka
kino Panorama
Vrátnice
zavři ≡ menu

archiv

PHAL:ANGST (A), PLAGUE CALLED HUMANITY

předchozídalší

Sobota 19. ledna 2019 - 20:00 - Vrátnice

PHAL:ANGST (A), PLAGUE CALLED HUMANITY

20:00 Plague Called Humanity
21:00 Phal:Angst

Phal:Angst (A)

PHAL:ANGST z Vídně vznikli spojením industriálníhodua PHAL a sólového ambientního projektu ANGST v roce 2006.
Jejich zvuk je inspirován kapelami jako Earth, Bohren & Der Club Of Gore, Neurosis, Front 242, John Carpenter, David Lynch, Swans, Einsturzende Neubauten, Kraftwerk, Godflesh nebo Isis.

Plague Called Humanity (CZ)

Hudba PCH je jedinečným mixem EBM a Crustu, jejich divokost a hlučnost jdou ruku v ruce s výraznými elektronickými pasážemi, jejich texty zaobírající se temnou budoucnosti a odvracenou stránkou lidské společnosti, jako celek definují žánr "cyberpunk".

Vstupné do 18. 1. 100 Kč v den koncertu 120 Kč. Předprodej od 2. 1. 2018 v T klubu, TIC  nebo online.

detaily

Discografie Phal:Angst (A):

• для однои руки (2007)
• Score/Soundtrack for Saila (The Wasteland Sessions, 2008)
• Shiver With Cold (2009)
• Black Country (2014) (recorded/mixed by Alexandr Vatagin, mastered by Patrick Pulsinger)
• Black Country Revisited (2014) (feat. Electric Indigo, Chra, David Pfister)
• PHASE IV vyšlo 28 September 2018.

Odkazy:
www.med-user.net/phalangst
https://soundcloud.com/phalangst
www.facebook.com/phalangst
www.youtube.com/bloodshed666records
www.phalangst.bandcamp.com
www.bloodshed666.net

Pár slov o Plague Called Humanity:

Kořeny PCH sahají až do roku 2008, ale první koncertní sestava (Alex – vokály, Willy – klávesy a Cypher – kytara) vznikla až na konci roku 2014. V této sestavě vzniklo první DIY demo "Cyber Trash" a odehráli pouze jeden koncert v Brně (kvůli brutální a obscénní projekcí dostala kapela v danem klubu zákaz hráni). V polovině roku 2015 Willy opustil skupinu po bouřlivé scéně před koncertem v Praze. Na jeho místo nastoupil Dave, který původně vystupoval na stejné akcí se svým sólovým projektem jako předkapela. Na počátku roku 2016 se k PCH přidala bubenice BereNika, s ní skupina nabrala druhy dech.

PCH v nové sestavě vyměnili původní gothic/electro sound za více kompaktní a tvrdší industrial/crust zvuk. Kapela velice aktivně koncertuje a vystoupila na prestižních festivalech, jako je například post-apo DIY festival Junktown nebo největší Rakousky gothic festival Schattenwelt, Czech Death fest nebo na OGT v Budapeští jako headliner. Začátkem roku 2017 PCH vydali první EP "DISCONNECTION", které nahráli v KWL studiu (Root, Fatality) a o mix se postaral Yak (BloodPact, Piča z Hoven). Táto nahrávka vyšla jako limitovaná CD digipack edice v počtu 100 ks a obsahuje remixy od ESA, Dolls of Pain, BloodPact a Jerk in the Can. Rok 2018 je v znamení vytvoření nového materiálu na nadcházející desku plánovanou na rok 2020.

Současná sestava je: Alex (zpěv), Cypher (kytara, beaty), BereNika (bicí), Dave (klávesy, beaty)

BANDCAMP | FACEBOOK | WEB

aktuálně z programu

Neděle 28. července 2019 - 18:00 - hudební altán

CERMAQUE

Písničkář a básník Jakub Cermaque získal za předposlední dvě desky nominace na Cenu Anděl v kategoriích Alternativa a Folk.
K aktuální desce Teorie dospělosti dal dohromady našlápnutou kapelní sestavu spolu se slovenským multiinstrumentalistou Martinem Barincem za bicími a violistkou Julií Goetzovou.
bandzone.cz/cermaque

Zábavný program pro děti během koncertu připraví Montessori Klubko.

Vstupné dobrovolné.

V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
➤ obecná informace o zpracování osobních údajů

předchozídalší