Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

MECHANICKÁ ŽENA ANEB KRIZE IDENTITY ANEB NÁVRAT DO DĚTSTVÍ (Commedia dell'arte II.)

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
12. 4.
Pátek

19:00

Janíkova stodola

nákupní košík

vyprodáno

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 12. dubna 2019 - 19:00 - Janíkova stodola

MECHANICKÁ ŽENA ANEB KRIZE IDENTITY ANEB NÁVRAT DO DĚTSTVÍ
(Commedia dell'arte II.) 

Spolek sešlých 

Dottore (Pavel Liška) sestrojil Mechanickou ženu (Tatiana Vilhelmová), která se zdá být splněním snu všech mužů - naprosto poslušnou sexy mašinou. Duchovní rozměr postrádající Pantalón (Roman Slovák) se tohoto stroje zmocní lstí. Přičiněním svých zaměstnanců Pedrolína (Saša Stankov) a Franceschíny (Andrea Marečková), ale především díky vášnivému mstiteli a lamači ženských srdcí Leliovi (Marek Daniel), by o ni mohl opět přijít. Pokud se nestane chyba. Může umělá inteligence překonat tu lidskou? Může být žena na ženy a muž zapochybovat o svém mužství? Mohou zaměstnanci stíhat manželský život? Existují pilulky na zvětšování drůbeže? Kdy se stane z člověka kůň? A kdy debil? Tyto a spoustu dalších informací získáte při zhlédnutí této excelentní komedie.

Představení je inspirováno postupy břitké renesanční lidové komedie, pro kterou jsou typické vyhraněné charaktery postav, dech beroucí příval děje a absolutní nepředvídatelnost. Dalšími stavebními kameny inscenace jsou hlubinná psychologie a výklad snů.   

Inscenace vznikla mezi 14. a 28. lednem 2019 opět pod režijní taktovkou Zdeňka Duška v pražské La Fabrice, kde Spolek sešlých získal prostor pro realizaci svých subtilních ideí. 

Hrají: Tatiana Vilhelmová, Pavel Liška, Marek Daniel,  Andrea Marečková, Saša Stankov, Roman Slovák.

Vstupné s místenkou, přízemí: 390 Kč, balkon: 370 Kč.

Prodej v T klubu, v TIC nebo online od 12. 3. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.