Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Z KAŽDÉHO ROŽKU TROŠKU

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
3. 4.30. 6.

17:30

Galerie Na Radnici

bez vstupného

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 3. dubna až neděle 30. června 2019 - 17:30 - Galerie Na Radnici

Z KAŽDÉHO ROŽKU TROŠKU

Fotoklub R9 jako skupina výtvarných fotografů, ale zároveň i dokumentaristů, působí zde na Rožnovsku od roku 2003, ve formě občanského sdružení. Mezi našimi členy jsou jak aktivní fotoamatérští tvůrci, tak profesionálové a úspěšní autoři mezinárodních salónů fotografie. Nicméně tvorba ve fotoklubu je určována zájmy jednotlivých členů. Také občasně vstupujeme do projektů v regionu Valašska, chceme dokumentovat a tvořit zejména zde – ve spolupráci s neziskovými organizacemi, městy, osobnostmi regionu a významnými institucemi. Zkráceně, chceme, aby nás to bavilo, ale abychom byli i něčemu prospěšní. V současnosti máme 15 členů a jsme otevřeni komukoliv z Rožnova a okolí.
Připojte se k nám :)

Členové fotoklubu R9:
Jaroslav Polášek, Radomír Jirsák, Irena Rauchmanová, Marek Tihelka, Jana Konířová, Michal Kudlák, Veronika Mičolová, Pavel Bílek, Vanda Mischingerová, Josef Bosák, Hana Majerová, Ivo Mischinger, Martina Jirsáková, Petr Stolář, Vlastimil Dorotík.

Fotoklub R9

Vernisáž se uskuteční ve středu 3. 4. 2019 v 17.30 hodin v Galerii Na Radnici v budově MěÚ na Masarykově náměstí.

Výstava začíná 3. dubna a potrvá do 30. června 2019. Je otevřena pondělí, středa 8-17 hodin, úterý, čtvrtek a pátek 8-14 hodin.