Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

PATRIK BERÁNEK & KAPELA

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
18. 8.
Neděle

18:00

hudební altán

bez vstupného

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Neděle 18. srpna 2019 - 18:00 - hudební altán

PATRIK BERÁNEK & KAPELA

Vintage zvuk, starý aparát a dynamický rozsah písní. Časté přecházení z tichých pasáží až po nával hlasitého kvílení všech nástrojů vás vtáhne do víru alternativní – místy bluesové, poutavé a intenzivní hudby.
Vždy jsem hrával převážně blues, postupně jsem pátral a dostal se až k dnešní hudbě, kterou se snažím zkombinovat s tou starší (spojením „staré“ kytary a „moderního“ zpěvu). Hrával jsem v mnoha kapelách, z počátku rytmickou, později většinou sólovou elektrickou kytaru – žánry jako funk, soul, jazz, blues či rock´n´roll (kupříkladu Fish&Fish [album Entrée – LVGNC Studios – Bratislava/Nashville], Celboss, United Sound, Big band ad.). Má hudba nemá tedy jen jeden určitý směr, kromě zmiňovaných vychází také z indie rocku a alternativní hudby.
Od roku 2018 vystupuje kytarista a zpěvák Patrik Beránek převážně v triu – s basákem Martinem Žákem a bubeníkem Jindřichem Prečem. Odehrány koncerty na festivalech Fm City fest, Buskers fest, Světlo Valmez nebo Colours of Ostrava, v zahraničí pak v Anglii či Nizozemí.

Vydáno:
 Between the Hills – album (Gloria Records, 2018)
 City Lights – single (Mroš, 2018)

Zábavný program pro děti během koncertu připraví Montessori Klubko.

Vstupné dobrovolné.

video