Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Jaroslav Samson Lenk

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
26. 9.
Čtvrtek

19:00

kino Panorama

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 26. září 2019 - 19:00 - kino Panorama

JAROSLAV SAMSON LENK

Jaroslav Samson Lenk je osobitý přední český písničkář, hudebník, zpěvák a producent. Tvůrce hudby a textů k dětským televizním večerníčkům, moderátor, stálice české folkové a písničkářské scény. Tento svérázný hudebník působí na pódiích a v masmédiích v různých sestavách a sdruženích i jako sólista či producent již 44 let, za což si zaslouží maximální respekt..

Vstupné s místenkou: do 25. 9. 230 Kč, v den akce 270 Kč. Předprodej v sídle T klubu, v TIC nebo online od 20. 8. od 8:30.

detaily | video

Koncem září přivítáme v našem kině jednu z legend českého folku, Jaroslava Samsona Lenka, jenž vystupoval v dávných dobách s kultovní kapelou Máci, založil slavnou formaci Hop Trop (která hraje dodnes) a také se objevil v triu se Slávkem Janouškem a Vlastou Redlem.

Pro ty, kterým jeho jméno nic neříká, možná pomohou názvy písní: jako Amazonka (Byly krásný naše plány), Tři kříže, ale i Pohoda, Laciný víno, Už to nenapravím (Uap tada tap) a konečně dětské písničky Méďové (Brum, brum brum, o čem se zdá medvědům) a další, z nichž některé určitě na koncertě zaznějí.