Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

SEZNAMKA aneb Proč ještě nemám svého Milana?

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
25. 2.
Úterý

19:00

kino Panorama

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Úterý 25. února 2020 - 19:00 - kino Panorama

SEZNAMKA

aneb Proč ještě nemám svého Milana?

Paní Erika, odbornice na všechno, se vrhla na novou podnikatelskou aktivitu. Se šarmantním záchranářem Panem Milanem vás vezmou na sedmidenní seznamovací zájezd. Naučí vás jak si najít nového partnera, anebo vám umožní, prověřit vašeho stávajícího.
Seznamka je zážitková show pro všechny pohlaví a věkové kategorie, interaktivní happening dvou skvělých komiků a jejich hra s mužsko-ženskými principy vás vtáhne chtě - nechtě do děje. Hravá show se odehrává na „seznamovacím“ zájezdu v Bulharsku, kde si každý, kdo má chuť se pobavit, najde anebo jen prověří svého partnera. Do Bulharska, kde NE znamená ANO, alespoň v neverbálním projevu, cestují účastníci zájezdu, tedy diváci, imaginárním autobusem.
Ocitají se na pláži, v restauraci, v nočním baru, prostě všude tam, kde může přeletět pověstná jiskra. Musí ale zafungovat také chemie a je potřeba se připravit i na možnou bouřku, přesně tak jako ve vztahu... Oľga Belešová a Roman Pomajbo jsou navíc skvělými improvizátory, což ve spolupráci s publikem do představení vnáší vzrušující překvapení a odvázanou zábavu.

Paní Erika je odbornice na všechno. Je úspěšná, krásná, vdaná. Proto se rozhodla pomáhat lidem, kteří to mají horší než ona. Tentokrát bude pomáhat těm, co ještě nemají svého Milana. „Protože každý má svého Milana, i když někteří ještě ne.“

Pan Milan je záchranář tělem i duší, muž do každého počasí, milovník žen a dobrého jídla. V jeho přítomnosti se žádná žena necítí smutná a opuštěná. Bývalý kulturní referent v rekreačních zařízeních si i dnes umí poradit v každé situaci. Za vzhledem sportovce je ukrytá duše romantika.

Hrají: Oľga Belešová a Roman Pomajbo 

Vstupné s místenkou v předprodeji: 320 Kč, na místě: 370 Kč.

Prodej v sídle T klubu, v TIC nebo online od 21. 1. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.