Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Zrušeno - JUNE COCÓ /D/, Moonshye /CZ/

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
25. 3.
Středa

19:00

Vrátnice

zrušeno

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

ZRUŠENO

Peníze za zakoupené vstupenky obdržíte v sídle T klubu – kulturní agentury, 1. máje 1000, Rožnov pod Radhoštěm nebo po dohodě na bankovní účet - v tom případě pište na ekonomicke@tka.cz.

Středa 25. března 2020 - 19:00 - Vrátnice

JUNE COCÓ /D/, MOONSHYE /CZ/

Německá klubová hvězda June Cocó na několik měsíců opustila svou kapelu a vydala se na sólovou dráhu. Právě v této podobě, jen sama za klavírem, si umělkyně, o níž se mluví ve spojitosti s Amandou Palmer, Sufjanem Stevensem nebo Kate Bush, poprvé podmanila české publikum, když vystoupila jako speciální host kapely Zvíře jménem Podzim ve vyprodaném Paláci Akropolis. Nyní June Cocó vydala své sólové album Fantasies & Fine Lines, s nímž se na jaře 2020 vrátí na česká pódia.

Moonshye je původem beskydská zpěvačka, kytaristka a textařka, která se  poprvé představila v roce 2017 v polské Lodži, kde v současnosti působí. Tvoří hudební poezii v rozmanitých podobách – od prostých písní k vrstevnatým skladbám. Na koncertech se doprovází na kytaru a loop station. Nyní připravuje ve spolupráci se studiem Rustical Records svou debutovou desku, má vyjít v letošním roce.

Vstupné s místenkou do 24. března: 200 Kč, v den koncertu: 240 Kč.
Předprodej od 8:30 dne 25. 2. 2020 v sídle T klubu, TIC  nebo online.

video