Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Zrušeno - NO A!

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
10. 3.
Úterý

19:00

kino Panorama

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

 

Z důvodů rozhodnutí Bezpečnostní rady státu a vyhlášení zrušení akcí nad 100 lidí od dnešního dne tj. od 10. 3. 2020 od 18:00 hodin se divadelní představení NO A! v kině Panorama ruší.

Peníze za zakoupené vstupenky obdržíte v sídle T klubu – kulturní agentury, 1. máje 1000, Rožnov pod Radhoštěm.

Úterý 10. března 2020 - 19:00 - kino Panorama

NO A!

Simona Babčáková a její improvizační skupina NO A!

Další představení volné improvizační jízdy skupiny herců a hudebníků z Laboratoře Simony Babčákové. Kostýmovaná improvizovaná inscenace vznikne přímo před vašima očima a vy se stanete svědky vzniku a zániku třeskutě vtipného dramatu během jednoho večera.
Kombinace herecké a hudební improvizace vytváří spolu s kostýmy a světly dojem klasického činoherního představení, ale bez cenzury a s nekorektním humorem. Divadelní improvizace je umělecký tvar natolik citlivý, že do hry vstupují i nálady a pocity diváků, a výsledná inscenace se tak stává opravdu společným dílem.

Dětem a mládeži do 15 let je představení nepřístupné.

Více informací: www.babcakova.cz 

Vstupné s místenkou v předprodeji: 330 Kč, na místě: 380 Kč.

Prodej v sídle T klubu, v TIC nebo online od 11. 2. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.

detaily

Improvizují: 4 herci + 2 hudebníci:

Simona Babčáková

Vystudovala Zlínskou školu umění, prošla scénami Městského divadla Zlín a pražského Divadla v Dlouhé, působila též v Klicperově divadle v Hradci Králové. Začala improvizovat pod vedením Jaroslava Duška v projektu Dejvického divadla Sekec Mazec. Na tento projekt navázala vlastními večery v Dejvickém divadle Second Sekec, kam si zvala různé hosty. Souběžně hrála improvizace i v intimním prostoru klubu Rybanaruby a současné době rozjela vlastní improvizační talk show “One human show Simony Babčákové aneb život, vesmír a vůbec…” 

Marek Doubrava

Člen skupiny HM, sbormistr sboru Doubravánek, skládá hudbu k divadelním představením, např. v Dejvickém divadle Muž bez minulosti a Brian.

Jana Machalíková

Absolvovala Katedru výchovné dramatiky DAMU, je spoluzakladatelkou České improvizační ligy. Improvizuje v různých seskupeních (Improvize, Improligové týmy, Longformy, Divadlo vzpomínek). Věnuje se uměleckému přednesu a je v tomto oboru držitelkou mnoha ocenění. Je také klaunka sdružení Zdravotní klaun. Jako lektorku na volné noze ji naplňuje i pedagogická práce (Národní galerie, Ped. F UK a KVD DAMU.)

Tony Nyass

Zpěvačka a skladatelka projektů Yellow Sisters, Řeky a Atmosférický sbor. Vede Atmosférický sbor, hlasové a pohybové dílny improvizace, rytmoterapie, otevírání hlasu. Záliba v rytmu a vazba k západní Africe jí provází i projektem No a, kde vystupuje i jako perkusistka. www.cestahlasem.cz

Alexandr Stankov

Vystudoval obor Klaunská scénická a filmová tvorba u prof. Ctibora Turby na JAMU. Hostoval v HaDivadle, spolupracoval s divadlem Neslyším a je Zdravotní Klaun. Začínal s Romanem Blumaierem v divadle Útulek. Společně vytváří Jukebox – krátké improvizační skeče na přání. V rámci projektu KOMEDIOMAT se věnuje improvizačním hrám. Dlouhé formy improvizace prozkoumává s kolegy v projektu IMPROVOZOVNA v Redutě NdB.

Jakub Troják

Vystudoval knižní grafiku a typografii na VŠUP. Upravuje zejména knihy. K improvizaci se dostal před deseti lety. Nejdříve k improligovým zápasům a později zkoumal i další možnosti. Hraje v krátkých, dlouhých i hudebních formách. Kromě No A! působí ještě ve skupinách Improvize, Longformy, Improcore (improvizační hudební těleso) a občas zaexperimentuje také sám, jen s hudebníkem.

video 

Ukázka: “trailer” improvizace ze Švehlovky v Praze jako na malou ochutnávku.