Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Lenka Lo Hrůzová & LoGarytmy

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
13. 8.
Čtvrtek

19:30

kino Panorama

Koncert pop rockové zpěvačky s kapelou

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 13. srpna 2020 - 19:30 - za kinem Panorama

Lenka Lo Hrůzová & LoGarytmy

Lenka Hrůzová, která si říká také Lo Hrůzová, je zpěvačka a vítězka druhého ročníku soutěže Hlas Česko-Slovenska v roce 2014. V Rožnově vystoupí se svou kapelou LogaRytmy a představí písně ze svého debutního alba, které plánuje letos vydat. Zatím měl premiéru singl Píseň hvězd.

Lenka Lo Hrůzová po vítězství v Hlasu Československa v roce 2014 nevyužila nabídek velkých společností, což sice ztížilo a zpomalilo její hudební kariéru, ale v konečném důsledku tento krok umožnil zpěvačce v klidu řešit její tehdejší potíže s hlasivkami a umožnil jí přemýšlet o vlastní cestě. Ta v současnosti vede přes kvalitní autorskou tvorbu. Osobitou hudební tvář dodává zpěvačce vlastní kapela LoGarytmy. 3. února 2018 pokřtila v ostravském Klubu Akord svůj nový videoklip k písni Rouhání. Pozvání na křest přijal i slovenský hudebník Jožo Ráž, který již dříve se zpěvačkou natočil duet Neodchádzaj.  Píseň Rouhání v loňském roce obdržela ocenění posluchačů Zlatá Dvanáctka v hitparádě Českého rozhlasu 2 Česká Dvanáctka.

Mezi její další hudební úspěchy patří např. vystoupení na 12tém ročníku Česko-Lucemburského plesu v Lucemburku, pořádaného pod záštitou Ambasády České republiky, kde jako zpěvačka reprezentovala ČR, nebo společným vystoupením se svým projektem Calling Heart s americkými Blues Caravan na prestižním mezinárodním hudebním festivalu  BLUESTRACIE 2018 v Polsku. Rovněž ji bude možno vidět v připravovaném historickém seriálu Česko-Rakouské koprodukce o životě Jakuba Krčína z Jelčan, ke kterému nazpívla i úvodní píseň. 1.5.2020 měl premiéru videoklip k jejímu dalšímu singlu Píseň hvězd. V letošním roce plánuje vydat své debutové album.

Vstupné: do 12. 8. 100 Kč, v den akce 150 Kč. Předprodej od 7. 7. od 8:30 v sídle T klubu, TIC a ENO il negozio (Brillovka) nebo online. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Po koncertě ve 21:00 proběhne Letňák v Rožnově, promítat se bude film Gentelmani. Na film je vstupné dobrovolné.

Akční komedie z dílny scénáristy a režiséra Guye Ritchieho (Sherlock Homes, Podfu(c)k) Gentlemani sleduje příběh britského drogového krále Mickeyho Pearsona (Matthew McConaughey), který se snaží prodat svoje impozantní drogové impérium dynastii oklahomských miliardářů. Film měl premiéru v českých kinech v letošním roce.