Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Přesunuto - Django Jet (CZ)

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
14. 10.
Středa

19:00

Brasserie Avion

Gypsy jazz z Brna - JAZZMENU

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 14. října 2020 - 19:00 - Brasserie Avion

Přesunuto - Django Jet (CZ)

Vstupenky zůstávají v platnosti, náhradní termín koncertu naleznete zde hned jak dojde k uvolnění podmínek v míře dostatečné pro jeho uspořádání. Aktuální informace Vám můžeme zasílat do emailu po přihlášení na info@jazzmenu.cz. Pro ty kdo nechtějí čekat je vrácení vstupenky možné. Kancelář na ulici 1. máje 1000 je uzavřena na dobu neurčitou. Vstupenky lze vrátit pouze bezkontaktně. Na email ekonomicke@tka.cz zašlete žádost o vrácení, kde uvedete číslo svého účtu a jako přílohu nám zašlete pdf elektronických vstupenek nebo scan či fotografii fyzických vstupenek. Fyzicky bude možné vstupenky vracet až po znovuotevření kanceláře.

Django Jet je brněnská kapela hrající převážně taneční swing a francouzský gypsy jazz, který je charakteristický svým houslovo-kytarovým zvukem. Uslyšíte francouzské, české i americké swingové hity, proložené instrumentálkami po vzoru Django Reinhardta a jeho Hot Club de France.
Hlavní vokalistkou je šarmantní Čecho-belgičanka, bývalá folkloristka, Marie Gilbertová. Od roku 2018 Django Jet spolupracuje se skvělým cimbalistou Jiřím Gužíkem, rožnovským rodákem a bývalým sólistou Vojenského folklórního souboru Ondráš.

Vyprodáno.

robe

partneři:loga