Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Přesunuto - D.Y.K. tour 2021

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
31. 1.
Neděle

20:00

ROBE aréna Zubří

Přesunuto. Nový letní termín už brzy! Unikátní koncert při příležitosti vydání sólového alba D.Y.K.

ilustrační obrázek

31. ledna 2021 - 20:00 - ROBE Aréna

D.Y.K. tour 2021

Přátelé, nedá se nic dělat. Je nám to líto, ale koncerty v lednu ani v únoru není reálně možné uspořádat. A že jsme se na ně vážně těšili...
Ovšem my to nevzdáváme. Nový termín pro koncert Vojty Dyka hledáme v létě, tak abychom se mohli potkat bezpečně pod širým nebem v amfiteátru Na Stráni, jak bylo původně plánováno, a naplno si to společně užili.️
Všechny zakoupené vstupenky samozřejmě zůstávají v platnosti.
O všech novinkách vás budeme informovat.
Děkujeme za pochopení.

Unikátní koncert při příležitosti vydání sólového alba D.Y.K.

Album Vojtěch Dyk nahrál v New Yorku s špičkovými hudebníky v čele s držitelem Grammy Ondřejem Pivcem.

Vstupné v předprodeji: 990 Kč, na místě: 1 190 Kč.

Vstupné ZTP/P – pro informaci pište na tka@tka.cz

Předprodej vstupenek byl zahájen a vstupenku můžete zakoupit v T klubu, TIC nebo online na webu TKA a v síti Ticketstream.

Předprodej vstupenek bude ukončen v sobotu 30. ledna 2021 ve 24:00.

Po této hodině si můžete zakoupit vstupenku za 1 190 Kč online na webu TKA a v předprodejních místech dle otevírací doby nebo až na místě v neděli 31. ledna od 19:00 hodin v ROBE aréně Zubří.

Aréna je ke stání a částěčne k sezení bez místenky, celková kapacita je omezena.

Zakoupené vstupenky na koncert (původní datum 29. 5. 2020) zůstávají v platnosti.

Zakoupené vstupenky na koncert (původní datum 31. 1. 2021) zůstávají v platnosti.

Vstupenky pořízené na D.Y.K. tour 29. 5. 2020 a 31. 1. 2021 v sídle TKA, TIC, Enotria nebo online na webu www.tka.cz, je možné vrátit do 31. 3. 2021 zasláním žádosti na mail ekonomicke@tka.cz, ve které je uvedeno číslo vašeho bankovního účtu a přiložená fotografie, sken nebo pdf soubor vstupenky. (Vstupenka musí obsahovat čárový kód).

Vstupenky pořízené na D.Y.K. tour v síti Ticketstream je nutné řešit pouze v prodejním místě, kde jste si vstupenku koupili nebo na emailu info@ticketstream.cz

detaily

V New Yorku, s prvotřídními hudebníky a muzikantskou svobodou v zádech, vznikalo nové album D.Y.K. zpěváka Vojtěcha Dyka. Ten si pochvaluje, že nahráváním vystoupil ze své komfortní zóny a ponořil se do světa bez hranic. První ochutnávkou byl hravý a roztančený singl Mr. Beat inspirovaný Rowanem Atkinsonem a postavičkou Mr. Beana. Album D.Y.K., na kterém se podílel věhlasný hudebník a producent Ondřej Pivec, vyšlo 22. listopadu u Universal Music. Spolu s ním Vojtěch Dyk oznámil termíny jarního turné, na kterém ho doprovodí špičkoví muzikanti z New Yorku.

Deska vznikala kompletně v New Yorku ve spolupráci s Ondřejem Pivcem, který má doma cenu Grammy za album s Gregorym Porterem. Uznávaný muzikant, který v New Yorku žije již deset let, přizval do nahrávacího procesu také svou kapelu Kennedy Administration.

„Myšlenkou nahrát album v cizině jsem se zaobíral už asi devět let. Chtěl jsem se vymanit z komfortní zóny České republiky, kde znám skoro všechny lidi z muzikantského průmyslu, a pokročit zase o kus dál, do svého autorského nitra, hudebního vesmíru, do světa bez hranic. Díky Ondřeji Pivcovi a Kennedy Administration jsem v New Yorku vytvořil své nekompromisně svobodné CD,“ přibližuje novinku Vojtěch Dyk, který je dlouhá léta hudebně spojen hlavně s brněnským B-Side Bandem bandleadra Josefa Buchty.

 „Když mě před nějakou dobou Vojta oslovil s tím, že by měl zájem se mnou spolupracovat na novém projektu, netušil jsem, jak rozsáhlá a umělecky uspokojující práce je přede mnou. Spojením Vojtova přirozeného talentu, newyorských hudebníků a prostředí, které jsem mohl poskytnout, vznikl podle mě na evropské poměry výjimečný a nezvykle kvalitní projekt, který má potenciál vejít do hudebních dějin,“ doplňuje Ondřej Pivec.

„Přemýšlel jsem, jaký žánr vlastně dělám, a zjistil jsem, že to nejde jednoznačně určit. Takže jsem si řekl, že pokud má být deska ze mne, musí být různorodá, což se i stalo,“ komentuje pestrost desky Dyk. Díky členům kapely Kennedy Administration je album provoněné autentickými vlivy americké kultury, popem, jazzem i soulem a mnoho skladeb je postavených na Hammondových klávesách, které skvěle ovládá právě Ondřej Pivec.

➤ Vojtěch Dyk - D.Y.K. 

➤ D.Y.K. - Mr. Beat

➤ Rozhovor s Dykem o nové desce

D.Y.K. TOUR 2021

  • 27.1. Olomouc
  • 28. a 29.1. Brno
  • 31.1. Zubří
  • 1.2. Mladá Boleslav
  • 2.2. Pardubice
  • 3.2. Praha

Všeobecné podmínky pořadatele

  1. Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje. V případě zrušení koncertu je třeba uplatnit nárok na vrácení vstupného u organizátora akce oproti platné vstupence.
  2. Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za škody způsobené na věcech, ani za újmu na zdraví. Vlastník vstupenky si je vědom všech rizik spojených s akcí a zříká se všech nároků na pořadatele koncertu/festivalu a na kohokoliv z jeho zaměstnanců nebo zástupců. Toto zahrnuje, mimo jiné, hmotné škody, krádeže, tělesné škody a další.
  3. Osobám mladším 12 let je vstup povolen pouze v doprovodu dospělé osoby.
  4. Kvůli bezpečnosti není do arény dovoleno vnášet jakékoliv skleněné láhve, plastové láhve (výjimka pro děti do 6let), plechovky, zbraně, tyče, pruty a další předměty, které by mohly být pořadatelem označeny za nebezpečné. Pořadatel si vyhrazuje právo osobní bezpečnostní kontroly.
  5. Do arény je zakázáno nosit profesionální fotoaparáty a videokamery. Pořizování audio a video záznamů je zakázáno!
  6. Zákaz vstupu se zvířaty.
  7. V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
  8. Obecná informace o zpracování osobních údajů je zveřejněná na www.tka.cz
  9. Vstupenka pozbývá své platnosti po opuštění prostoru akce. Nelze se navrátit s použitou vstupenkou. Každý návštěvník bude označen páskou, která slouží zároveň jako vrácenka. Tato páska je nepřenosná. Poškozená páska je neplatná.
  10. Padělání vstupenek je nepřípustné a trestá se podle zákona.
  11. Návštěvníci musí respektovat pokyny pořadatelů a pořádkové služby!
  12. Je dovoleno vstupovat pouze do vyhrazených prostor pro diváky v ROBE aréně Zubří.
  13. Osobám mladším 18 let zákaz konzumace alkoholu. Silně podnapilé osoby, které svým chováním ohrožují ostatní, a také osoby, které svým chováním ohrožují ostatní, budou z arény vyvedeny bez nároku na vrácení vstupného.
  14. Zakoupením vstupenky návštěvník souhlasí s organizačním řádem a pokyny pro návštěvníky koncertu.

TICKETSTREAM LOGO

Vstupenky na www.ticketstream.cz nebo bezmála 500 prodejních místech sítě TICKETSTREAM.