Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

D.Y.K. tour 2021

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
28. 7.
Středa

20:30

Amfiteátr Na Stráni

Unikátní koncert při příležitosti vydání sólového alba D.Y.K.

nákupní košík

vyprodáno

ilustrační obrázek

Středa 28. července 2021 - 20:30 - Amfiteátr Na Stráni

D.Y.K. tour 2021

Akce proběhne dle aktuálně platných hygienických opatření.

Unikátní koncert při příležitosti vydání sólového alba D.Y.K.

Album Vojtěch Dyk nahrál v New Yorku s špičkovými hudebníky v čele s držitelem Grammy Ondřejem Pivcem.

Vstupné v předprodeji: 990 Kč, na místě: 1 190 Kč.

Vstupné ZTP/P – pro informaci pište na tka@tka.cz

Předprodej vstupenek bude zahájen v únoru a vstupenku můžete zakoupit v T klubu, TIC, dle aktuální epidemiologické situace nebo online na webu TKA a v síti Ticketstream.

Předprodej vstupenek bude ukončen v úterý 27. července 2021 ve 24:00.

Po této hodině si můžete zakoupit vstupenku za 1 190 Kč online na webu TKA a v předprodejních místech dle otevírací doby nebo až na místě ve středu 28. července od 19:00 hodin u vstupu k amfiteátru Na stráni.

V hledišti jsou pouze místa k sezení, celková kapacita je omezena.

Zakoupené vstupenky na koncert (původní datum 29. 5. 2020) zůstávají v platnosti.

Zakoupené vstupenky na koncert (původní datum 31. 1. 2021) zůstávají v platnosti.

Vstupenky pořízené na D.Y.K. tour 29. 5. 2020 a 31. 1. 2021 v sídle TKA, TIC, Enotria nebo online na webu www.tka.cz, je možné vrátit do 31. 3. 2021 zasláním žádosti na email ekonomicke@tka.cz, ve které je uvedeno číslo vašeho bankovního účtu a přiložená fotografie, sken nebo pdf soubor vstupenky. (Vstupenka musí obsahovat čárový kód).

Vstupenky pořízené na D.Y.K. tour v síti Ticketstream je nutné řešit pouze v prodejním místě, kde jste si vstupenku koupili nebo na emailu info@ticketstream.cz

Všeobecné podmínky pořadatele

  1. Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje. V případě zrušení koncertu/festivalu je třeba uplatnit nárok na vrácení vstupného na místě, kde byla vstupenka zakoupena.
  2. Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za škody způsobené na věcech, ani za újmu na zdraví. Vlastník vstupenky si je vědom všech rizik spojených s akcí a zříká se všech nároků na pořadatele koncertu/festivalu a na kohokoliv z jeho zaměstnanců nebo zástupců. Toto zahrnuje, mimo jiné, hmotné škody, krádeže, tělesné škody a další.
  3. Osobám mladším 12 let je vstup povolen pouze v doprovodu dospělé osoby.
  4. Kvůli bezpečnosti není do areálu dovoleno vnášet jakékoliv skleněné láhve, plastové láhve nad 0,5 l (výjimka pro děti do 6let), plechovky, zbraně, tyče, pruty a další předměty, které by mohly být pořadatelem označeny za nebezpečné. Pořadatel si vyhrazuje právo osobní bezpečnostní kontroly.
  5. Do prostoru konání akce je zakázáno nosit profesionální fotoaparáty a videokamery. Pořizování audio a video záznamů je zakázáno!
  6. Pejsek na festival může, ale pouze s vodítkem a náhubkem.
  7. V rámci akce budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem naší prezentace na webu, sociálních sítích a v médiích. TKA nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty. Obecná informace o zpracování osobních údajů je zveřejněná na www.tka.cz
  8. Vstupenka pozbývá své platnosti po opuštění prostoru akce. Nelze se navrátit s použitou vstupenkou. Každý návštěvník bude označen páskou, která slouží zároveň jako vrácenka. Tato páska je nepřenosná. Poškozená páska je neplatná.
  9. Padělání vstupenek je nepřípustné a trestá se podle zákona.
  10. Návštěvníci musí respektovat pokyny pořadatelů a pořádkové služby!
  11. Je dovoleno vstupovat pouze do prostor amfiteátru Na Stráni v areálu Valašské dědiny.
  12. Změna programu je vyhrazena.
  13. Osobám mladším 18 let zákaz konzumace alkoholu. Silně podnapilé osoby, které svým chováním ohrožují ostatní, a také osoby, které svým chováním ohrožují ostatní, budou z areálu vyvedeny bez nároku na vrácení vstupného.
  14. Zakoupením vstupenky návštěvník souhlasí s organizačním řádem a pokyny pro návštěvníky festivalu.
  15. Zhoršení počasí není důvodem k vrácení vstupného.

DOPORUČENÍ PRO NÁVŠTĚVNÍKY: V případě deště, prosíme, buďte ohleduplní ke svému okolí a používejte místo deštníků pláštěnky.