Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Ctib, Císařpancíř, Fvck Kvlt

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
1. 10.
Pátek

20:00

Vrátnice

I jeden člověk na pódiu stačí

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 1. října 2021 - 20:00 - Vrátnice

Ctib, Císařpancíř, Fvck Kvlt

20:00 Císařpancíř

20:45 Ctib

21:45 FVCK KVLT

Pokud by existoval žánr disco punk, Ctib by byl pravděpodobně jeho vlajkovou lodí. V elektronickém kabátku svádí jeho skladby spíše k tanečním krokům, stačilo by ale nahradit zvuky linoucí se z repráků klasickým punkovým trojobalem kytara-basa-bicí, a bylo by zaděláno na divoké pogo. Jeho první velká sólová deska Kampak?!  s celkem třinácti songy vyšlo jako dvanáctipalcové LP 10. září u brněnského labelu Kabinet Records a na tomto koncertě ho takříkajíc pokřtíme na domácí scéně.

Původně avizované kapely Pack AD a Labasheeda nevystoupí, koncept se překlopil do minipřehlídky jednočlenných projektů. Pražský Císařpancíř je rapové alterego Honzi Majera (Nusle Soud System, Gh€ttobla$ter). Jsou pro něj typické jedovaté texty, špinavé beaty a vysoká míra nihilismu.

Fvck_Kvlt alias Denis Bango (též The Wilderness) je výrazným jménem na aktuální rapové scéně. Rozhodl se vydat cestou hypnagogického, temného trapu. Skrze rap se mu obsahově i formálně pracuje s textem a sděluje poselství, neveselé vize současné světa.

Vstupné v předprodeji 120 Kč v den koncertu 150 Kč. Předprodej od 21. 9. v kanceláři T klubu, TIC nebo online.

Akce proběhne dle platných hygienických opatření.