Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ZRUŠENO - Zákulisí Dakaru David Suchařípa a host Aleš Loprais

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
25. 4.
Pondělí

19:00

Brillovka, velký sál

zrušeno

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

ZRUŠENO

Peníze za zakoupené vstupenky vracíme na bankovní účet, pište na ekonomicke@tka.cz, zašleme vám podrobné instrukce. Nebo v hotovosti v sídle Téčka, 1. máje 1000.


Pondělí 25. dubna 2022 - 19:00 - Brillovka, velký sál

Zákulisí Dakaru
David Suchařípa a host Aleš Loprais

David Suchařípa v roce 2022 absolvoval nejtěžší závod světa, Rally Dakar v Saudské Arábii, v novinářském voze. Spolu s Martinem Mikulenčákem se střídali za volantem vozu Toyota Hilux. Ujeli 8200km po zpevněných i nezpevněných cestách a hlavně v poušti. Spali ve stanech, mnohdy bylo v noci i pod bodem mrazu. Celé toto dobrodružství absolvovali s teamem Moto Racing Group Ervína Krajčoviče. Mnoho zajímavých historek a postřehů z velice odlišné země se divákům pokusí přiblížit formou besedy, které se účastní spolu s Davidem jeden z českých závodníků. David vypráví příběhy, které na Dakaru zažil a jak tuto soutěž viděl ze „zákulisí“ a zároveň vede rozhovor s hostem, který se Dakaru účastnil jako závodník. Zajímavý je kontrast obou pohledů.

Aleš Loprais (* 10. ledna 1980, Olomouc) je český automobilový závodník, jezdec dálkových motoristických závodů, zejména v Rallye Dakar, kde závodí od roku 2006. Jeho strýcem byl český motoristický závodník a vítěz Rallye Dakar Karel Loprais.

Vaše dotazy můžete psát na sucharipadakar@seznam.cz

Vstupné s místenkou v předprodeji: 330 Kč, v den akce a na místě: 350 Kč. Rezervace a prodej v sídle TKA a v TIC nebo online od 29. 3. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.
Akce proběhne dle platných hygienických opatření.

PARTNER POŘADU