Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Všesvatský jarmark

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
21. 10.22. 10.

08:00

Masarykovo náměstí

Tradiční podzimní jarmark na náměstí.

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 21. a sobota 22. října 2022 - 8:00 - Masarykovo náměstí

Všesvatský jarmark

Tradiční Všesvatský jarmark pořádá v pátek 21. 10. a v sobotu 22. 10. na Masarykově náměstí v Rožnově pod Radhoštěm město Rožnov pod Radhoštěm ve spolupráci s Téčkem.

Ve dvoudenním doprovodném programu se na podiu v centru náměstí představí rožnovská cimbálová muzika folklorního souboru Radhošť s primáškou Kateřinou Niklovou , vsetínská kapela (a nositelé mnoha hudebních ocenění) Žamboši nebo frenštátská kapela Ronjam. Dále pak vystoupí cimbálová muzika Polajka nebo zuberský Swingband Jindřicha Dořičáka.

Jarmark slavnostně zahájí v pátek v 16:30 zástupci vedení města Rožnova pod Radhoštěm a také zástupcem rožnovské farnosti.

Po oba dny více než 70 prodejců nabídne tradiční jarmareční zboží jako kytice, květinové vazby, keramiku, svíčky, sýry, perníčky, masné výrobny, množství občerstvení a mnoho dalšího zboží, které neodmyslitelně k městskému jarmarku a k blížícímu se podzimu patří.

Pro děti pak bude připravena tvůrčí dílnička, která jim umožní si zdarma vyzkoušet, některou rukodělnou tvořivou techniku a odnést si vlastní výrobek z jarmarku na památku.

PROGRAM

Pátek 21. 10.

10:00 

cimbálová muzika folklorního souboru Radhošť s primáškou Kateřinou Niklovou

16:30

slavnostní zahájení

Žamboši

18:00

Ronjam

Sobota 22. 10.

10:00

Swingband Jindřicha Dořičáka

12:30

Cimbálová muzika Polajka