připravujeme

Stetson 30 let !

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
17. 12.
Sobota

19:00

Vrátnice

Koncert ke třicetileté činnosti kapely s křestem nového alba

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 17. prosince 2022 - 19:00 - Vrátnice

Stetson 30 let !

Kulatiny oslavíme ve Vrátnici. K tomuto jubileu připravil STETSON nové CD – DAJTE JIM KAPKY ! Soubor založili na podzim 1992 Stařeček Goláňů z pod Radhošťa a Miroslav Vlček. Na svém kontě má skupina zatím 7 vydaných CD. Stetson produkuje hudbu ve stylu boogie, blues and rock’n’roll, čemuž se v odborných kruzích říká jižanský rock.Za dobu třicetileté existence se v kapele vystřídalo spousta muzikantů.

Ve Vrátnici Stetson vystoupí v tomto složení :

Stařeček Goláňů z pod Radhošťa – el.kytara, foukací harmoniky, zpěv    
Miroslav Vlček – bicí, zpěv
Víťa Janírek – el.kytara
Luboš Zalubil – basová kytara, zpěv

STETSON zve všechny fanoušky, příznivce a bývalé spoluhráče!

Vstupné pouze 100 Kč. Předprodej v sídle Téčka, TIC nebo online od 15. 11. A samozřejmě budou vstupenky k dostání i na místě.

Diskografie :

Tož možu,musím - 1995
Boogie z pod Radhošťa – 1998
Cesta do Nového Mexika – 1999
Stetson hill – 2001
Poslední výstřel – 2003
To pravé z Valašska – 2021
Dajte jim kapky ! – 2022