Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Dobrý večer s humorem

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
8. 2.
Středa

19:00

Brillovka, velký sál

Víc než talk show Zbyňka Ternera s hostem Jiřím Sedláčkem.

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Středa 8. února 2023 - 19:00 - Brillovka, velký sál

Dobrý večer s humorem

Další z cyklu pohodových klubových pořadů v nichž Zbyněk Terner zpovídá zajímavé osobnosti. Tentokrát bude hostem Jiří Sedláček - herecká stálice na jevišti Národního divadla moravskoslezského, hudebník, nadšený fotograf a básník věnující se svému vlastnímu „sebebavismu“.

Klavírní doprovod Jiří Zabystrzan.

Přijďte si užít humor v různých podobách. Písničky, básničky, veselé historky nejen z natáčení – prostě dobrý večer.

Bývalé i současné aktivity ostravského herce Jiřího Sedláčka jsou poměrně rozsáhlé; různými formami se věnuje především divadlu, znají jej také televizní diváci, nejen jako herce, ale i v úloze průvodce několika populárních magazínů různého zaměření. Výrazně se věnuje práci s hlasem, od účinkování v literárních večerech a prezentaci poezie přes dabing až k namlouvání počítačových her. Jiří Sedláček celý život žije v Ostravě s výjimkou studijních let – hereckou průpravu získal v Brně na JAMU (1987). Před kamerou se objevil poprvé v postavě mladého vojáka Michala v povídkovém snímku ZELENÁ LÉTA (1985).
Byť si Jirku nejspíš spojujete především s komickými rolemi, má na svém hereckém kontě opravdu širokou škálu nejen co do počtu, ale i žánru. Srdce publika si získal především coby Kjell v Ellingu a Kjellovi, neodolatelný lamač srdcí Bejby v Šakalích letech či nesoudný milovník Falstaff ve Veselých paničkách windsorských.
Nejen v poslední zmíněné inscenaci jste si mohli povšimnout Jirkova hudebního génia, jejž uplatňuje především v kapele Moby Dick & Big George.

Vstupné s místenkou 250 Kč. Předprodej od 10. 1. od 8:30 v kanceláři Téčku, TIC nebo online.