Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

The BladderStones

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
13. 4.
Čtvrtek

19:00

Vrátnice

Koncert českého art-bluesového tria

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 13. dubna 2023 - 19:00 - Vrátnice

The BladderStones

Art-bluesové trio vytvářející svou vlastní fúzi dravých kytarových riffů, dynamických zvratů a nových zvuků. Maximální svoboda, interakce a srdce.

Kapela, která dokáže uchvátit a strhnout posluchače do vlastního středu, kde je pak drží magnetickou souhrou rytmu a kytarových improvizací. Neodmyslitelnou součástí každé písně je i autentický příběh, který se stal, nebo se teprve stane.

Tomáš Frolík (kytara, zpěv) — jeden z nejtalentovanějších hráčů své generace, absolvent HNC na London Centre Of Contemporary Music. Absolvoval řadu masterclass lekcí, zejména pod vedením Robbena Forda či Marcuse Millera. Tomáš od roku 2018 usilovně pracuje na dalších svých autorských projektech. V roce 2019 s Honzou Holečkem a Vladimírem „Gumou“ Kulhánkem – Livin´ Free. Spolu s Michalem Němcem (Jablkoň) sestavil nový autorský projekt Krajina Ró.

Johnny Judl (baskytara, zpěv) —  je původně vystudovaný fagotista, člen legendární Jablkoně s kterou natočil 11 CD, 1 DVD a absolvoval vystoupení různě po světě (Evropa, USA, Afrika ), studiově i koncertně spolupracoval s Už jsme doma, Ester Kočičkovou, Sestrami Steinovými, PPU atd.

Michael Nosek (bicí, zpěv) — vystudoval hru na bicí nástroje na KJJ a Jazzovou interpretaci na JAMU. Stylově je velmi všestranný a působí nebo působil ve skupinách Personal Highway, Beata Hlavenková, eggnoise, Jana Lota, Maraca, Mario Bihari atd.

Jednotné vstupné 200 Kč (na sezení s místenkou nebo na stání). Předprodej od 14. 3. v Téčku, TIC nebo online.