Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Vášnivost, thriller

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
25. 5.
Čtvrtek

19:00

Janíkova stodola

Komediální thriller.

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Čtvrtek 25. května 2023 - 19:00 - Janíkova stodola

Vášnivost, thriller

Divadlo Verze

Divadelní veterán a mladý dramatický talent spojili své síly a napsali vášnivý románek a domnělý thriller v jednom. Inspirovali se filmy A. Hitchcocka, skřípajícími vztahy dramatu Kdo se bojí Virginie Woolfové i erotismem románu Nebezpečné známosti. Vznikla napínavá hra plná překvapivých zvratů a konfliktů, jež se odehrávají na půdorysu komorního dramatu. Divák je vtažen do emočního vývoje čtyř charakterů, jejichž zápletky neustále kazí návštěvu a ústí do překvapivého finále.
Žena se vrací domů z výletu o dva dny dříve. Hledá svého manžela, ale dům je prázdný. Volá mu, kde je, a on jí tvrdí, že je doma, dívá se na televizi a trochu si čte… Řetězec falešných stop a nedorozumění se začíná prodlužovat a zašmodrchávat...
Komediální thriller zkoumá temné síly, jež lomcují čtveřicí přátel (a milenek/milenců), a ukazuje, co všechno jsme schopni udělat pro lásku.
Skvěle napsaná hra sklidila po svém uvedení nadšené kritiky, které vyzdvihly např. „velké emoce a málo vět“, fakt, že „divák má permanentně falešnou stopu“ i že jde o „inteligentní psychothriller“.

Hrají: Linda Rybová, Jana Janěková ml., David Matásek a Jan Holík
Autor: Nhung Dam a Koos Terpstra
Režie: Thomas Zielinski

Vstupné s místenkou, přízemí: 500 Kč, balkon: 480 Kč.
Držitelé Rožnovské seniorské karty: 400 Kč.
Prodej v sídle Téčka a v TIC nebo online od 25. 4. od 8:30 hodin. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.