Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

ZRUŠENO - Hemlock, Moon Shot, Deadpoint

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
9. 11.
Čtvrtek

19:00

Vrátnice

Metalový koncert s kapelami z USA, Finska a Polska

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Po dohodě s managementy kapel jsme se rozhodli zrušit koncert v Rožnově p/R pro doslova nulový zájem o vstupenky. Kapely odehrají další své české koncerty podle plánu: 07.11.2023 – BRNO - Melodka, 08.11.2023 – LIBEREC - Bunkr, 10.11.2023 - JAROMĚŘ - Nároďák,  11.11.2023 - SUCHDOL nad LUŽNICÍ - KD ROCKTIME

Čtvrtek 9. listopadu 2023 - 19:00 - Vrátnice

Hemlock, Moon Shot, Deadpoint

Hemlock je heavy metalová kapela z Las Vegas (USA). Členy kapely jsou Chad Smith – zpěv a baskytara, Jerad Johnson – kytara, Timothy Groce – kytara a doprovodný zpěv a Brian Smith – bicí.
Zvuk Hemlock je těžkou směsí hučivých riffů, hlubokých basoů, rytmických groovů a chytlavých backvocálů, s trochou příměsí melodií. Byli nazýváni „The Kings of self promotion“ a byli známi jako nejtvrději pracující a nastupující metalová kapela. Hemlock jsou proslulí svou zábavnou živou show. Kapela se stará o to, aby každý šel domů s vědomím, že se s Hemlockem bavil.

Existují od roku 1993. Vydali 8 plnohodnotných alb, mají za sebou rozsáhlé turné po Spojených státech ke 30 výročí kapely. Pravidelně koncertují asi 8 měsíců v roce a absolvovali společné koncerty se Slayer, Slipknot, Ministry, Meshuggah, Otep, Disturbed, Hatebreed, Lamb of God, Chimiara, Snot, Devil Driver, Machine Head, Mastodon a spoustou dalších.

Moon Shot z Finska jsou opravdovou rocková kapela 21. století. Čtyři kluci mají za sebou spoustu koncertů po celém světě jako členové Disco Ensemble, Children of Bodom a Lapko. Moon Shot je něco jako Velký třesk, který dal vzniknout planetě hudby.

“Pro hledání mé nové hudební cesty jsem se začal dívat na to, co skutečně poslouchám: Je to kytarově založený, vokálně založený rock’n’roll, který jsem oblíbil před 10-20 lety,“
dodává zpěvák Ville Malja, dosud známý jako tahoun Lapka. „Nikdy neztratíte co milujete“.
Křížové výpravy přes většinu kontinentů, ne-li přímo přes sedm moří, daly Jussimu, Ville, Henkkovi a Mikkovi jistotu výkonu a hudební vize pro melodie, které léčí neduhy. Protože není o tom rock ve své nejpravdivější podobě: zuřivě milovat?
Třetími do party budou polští Deadpoint, kteří ve své hudbě prezentují nové odnože metalu a jsou v tom fakt dobří, o čemže přesvědčili české publikum už v minulosti.

Vstupné v předprodeji: 380 Kč, v den akce a na místě: 450 Kč. Předprodej od 10. 10. 2023 v sídle Téčka, TIC nebo online.