Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

VALAŠSKÉ ZKUŠEBNY 3

VALAŠSKÉ ZKUŠEBNY 3

Třetí ročník přehlídky lokálních kapel, se zahraničním hostem RickoLusem, se uskuteční v pátek 7. června v hudebním klubu Vrátnice a na venkovní stage před klubem. Vstupné dobrovolné, začátek v 16.00 hodin.

Letošními domácími aktéry budou kapela Spytihněv s novou sestavou, Ctib s radikálně novým konceptem a mladý písničkář Antonio Herman. Nejmladší kapelou – s příznačným názvem – budou Future Guys.

Ricka Colada aka RickoLuse si můžete pamatovat z koncertu, kdy v Téčku hrál doprovázen českými muzikanty. Letos vydává novou desku s názvem Archways, navazující na jeho poslední turné. V Rožnově odehraje dva sety – s klavírem v klubu a s kytarou venku. Mimo jiné je i spolutvůrcem loga Vrátnice.

Spytihněv je kapela s tvorbou pohybující se mezi undergroundem až punkem, letos v obměněné sestavě. Ctib je – slovy Nely Bártové (Alter Echo webzin) – výrazným zjevem v oblasti "discoegopunku", přičemž výživnost zpěvu je umocněna tanečky a poznatkem, že jde o ne zcela obvyklý vzorek učitele z Rožnova. Antonio Herman vystupuje s vlastními i převzatými skladbami za podpory kytary a ukulele.

Martin Valášek  733 610 600, dramaturg a manažer klubu Vrátnice, Rožnov pod Radhoštěm.