Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Kulturní pořady v březnu v omezeném režimu

Kulturní pořady T – klubu kulturní agentury v Rožnově pod Radhoštěm proběhnou v březnu v omezeném režimu.

V souvislosti s prevencí šíření nákazy koronavirem a v součinnosti s mimořádnými opatřeními přijatými vládou ČR jsou zrušeny všechny velké kulturní akce nad 100 osob v Rožnově pod Radhoštěm. Zbývající akce budou probíhat v omezeném režimu.

Ihned po vyhlášení opatření jsme museli odvolat divadelní představení NO A! Simony Babčákové. Rušíme také bez náhrady Josefský jarmark na Masarykově náměstí. Filmový festival Jeden svět je přerušen a bude pokračovat „Až naprší a uschne“, jak zní motto letošního ročníku, nejspíš na podzim. Rušíme zájezdní koncert na Janáčkovu filharmonii do Nového Jičína. Vstupenky vracíme, na náhradní termín zájezdu 19. června si budete moci zakoupit vstupenky znovu. Peníze za zakoupené vstupenky na zrušené pořady vracíme v sídle
T klubu – kulturní agentury, 1. máje 1000 v pracovní dny 8:00-11:30 a 13:00-15:00 hod.

Výstava sochaře Jindřicha Zeithammla v Brillovce probíhá bez omezení od 12. března do konce dubna. Pro akce v klubu Vrátnice jsme omezili počet návštěvníků tak, abychom nepřekročili povolený počet 100 osob na akci. Jedná se o cestovatelskou přednášku Barbory Poláškové: Po stopách dokonalosti – japonské Honšú tento čtvrtek 12. března a dva koncerty v posledním březnovém týdnu.

V programu kina Panorama rušíme tři filmy, které jsme měli hrát do konce března, ale mají odsunutou premiéru na neurčito. Rušíme nedělní odpolední pohádkové pásmo pro malé děti a promítání pro Klub seniorů. Ostatní projekce zůstávají v programu samozřejmě pro omezený počet diváků.

Ve všech prostorách provádíme ve zvýšené míře dezinfekci. Situaci ohledně koronaviru neustále monitorujeme a v případě potřeby jsme připraveni přijmout další opatření. Pro aktuální informace sledujte naše stránky www.tka.cz nebo facebooky TKA, Vrátnice a kina Panorama.

Jakub Sobotka, ředitel TKA