Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Legendární minuty nahradí Peter Cmorik band

Rožnov pod Radhoštěm, 11. 8. 2023 • Na každém festivalu se to jednou stane. Letošní Colours of Ostrava toho byly bolestným příkladem. Avšak na Folkrockování se to děje jen výjimečně, v průměru jednou za 17 let. Ano, mluvíme o vynucené změně programu na poslední chvíli. Za 34 let konání festivalu jsme bohužel nuceni podruhé oznámit změnu ve skladbě programu. Z důvodu nemoci frontmana Zdeňka Bíny byl zrušen koncert legendárních -123minut. Náhrada za ně však bude více něž plnohodnotná.

Zrušení koncertu na poslední chvíli je nepříjemné jak pro pořadatele, tak samozřejmě pro diváky. V případě nemoci se bohužel nedá dělat nic jiného, než situaci respektovat a hledat náhradu. Tu se nám podařilo najít na Slovensku a rozhodně nepůjde jen o nouzový last minute záskok“, přiblížila situaci dramaturgyně Téčka Romana Bílá.

Místo původně plánovaných -123minut totiž vystoupí Peter Cmorik s kapelou. Suverénní vítěz druhé řady slovenské Superstar, ale především držitel 5 zlatých a dvou stříbrných slovenských Sláviků. Zároveň vynikající zpěvák, který několik let ztvárňoval postavu Ježíše v ostravské verzi Jesus Christ Superstar. S kapelou má na kontě celou řadu studiových alb a stovky koncertů jak na domácí scéně na Slovensku, tak v České republice.