Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

VOJVODA NEUMŘEL, VOJVODA SPAL, všichni si mysleli, že na to sral...

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
27. 4.
Pátek

20:00

Společenský dům

ilustrační obrázek

Pátek 27. dubna 2007 - 20.00 hodin - Společenský dům

VOJVODA NEUMŘEL, VOJVODA SPAL,
všichni si mysleli, že na to sral...

Koncert ke 20. výročí založení kapely.
Psal se rok 1987, byl květen, ľásky to čas, když sám Velký Manitou, největší a nejsilnější čaroděj žijící na tomto mizerném světě umožnil setkání čtyřem podivuhodným živočichům, kteří začali hned v zápětí vařiť úkrutnou mlhu. Tito ogaři bledí a rozkolísaní si začali říkať Valašský Vojvoda. Byla to jedna z nejlepších kapel, která sa kdy potulovala v samém srdci spojených aliancí valašského vojvodství. Fčíľ po dvaceti rokách je třeba urobiť vzpomínkový come back. Vojvoda totiž vystupuje s železnou pravidelností pouze raz za deset let.
A jak říká klasik, čas se již naplnil... A co vážení přátelé uslyšíte: Na venkovskéj tancovačce, Už sa vede v JZD, Rogallo, Fotbalové křtiny, Cyril Křapoň z Vigantíc, Rozbil jsem si pyščisko, Tlustá Berta, Valašský vojvoda, Slivovička, slivovica, Franckův pěvecký sbor, Ogaři říkajů…, Bečva, Radhošť, Éj husličky moje, Už ťa mám dosť, Neboj sa, Když babina vyprávjala, To mám z tého, že sa vždycky tak ožeru…, Řezník Koláček, Vojvoda neumřel, Vojvoda spal, všichni si mysleli, že na to sral… Soubor vystoupí v původním a jedinečném složení:

Plešatá potvůrka č.1 - kytara, zpěv, Plešatá potvůrka č.2 - basa, zpěv, Tašunko Sappa - škopky, zpěv, Stařeček z pod Radhošťa - kytara, foukací náčiní, zpěv.

Zveme fšecky naše fanoušky, pamětníky a milovníky valašského rock'n'rollu. Kdo nepříjde, ten to má u nás na věky zpočítané!!! Tam se totiž budou rozdáváť letenky do Mexica!!!

Vstupné v předprodeji i na místě : 99,- Kč. Předprodej vstupenek probíhá od 17. dubna v T klubu, v Hudebninách a v knihkupectvích Lukas a Plejáda.