Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

HUDEBNÍ WORKSHOP S VENTOLINEM

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
27. 2.
Sobota

13:00

T klub

bez vstupného

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Sobota 27. února 2016 - 13:00 - T klub

HUDEBNÍ WORKSHOP S VENTOLINEM

Intenzivní workshop jednoho z předních českých elektronických producentů s důrazem na praktické zkušenosti z živého vystupování.

Téma workshopu: (Nejen) elektronická hudba bez počítačů. Jak se obejít bez počítače naživo a ve studiu.

Workshop se zaměří na základní pojmy a ukázky praktických systémů pro živé hraní a pro studio. Na workshopu bude možné zkonzultovat vlastní problémy a nápady. Účast na workshopu je otevřená jak pokročilým, tak i začátečníkům, můžete přijít i v průběhu.

http://www.ventolin.cz/

workshop je ZDARMA

detail

 Ventolin je název evokující medikament, ale ve skutečnosti jde spíše o poctu jednomu z nejslavnějších progresivních elktronických producentů dneška Aphexu Twinovi. Ventolin pochází z Podkrkonoší a v současné době tvoří a žije v Praze. Společně s Johanou Švarcovou, kterou možná znáte jako herečku a rozhlasovou režisérku, založil skupinu Kazety, která v současnosti není příliš aktivní a tak se David Doubek, jak zní jeho civilní jméno, věnuje spíše sólovému vystupování. Studenti FAMU o něm natočili tento dokument:

Na kontě má vynikající LP "Totem" a aktuální EP Plybour (které vyšlo na rozdíl od LP pouze na kazetě a jako download). Od minulého roku pořádá hudební dílny a tak to pro nás byla jasná volba aby se stal prvním lektorem našeho nového cyklu hudebních workshopů. V dubnu se můžete těšit na pokračování v režii MaryC a Bonuse, kteří se budou věnovat tvorbě hudby na počítači či tabletu.