Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Ventolin, ENVLPS, Johuš Matuš

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
17. 11.
Pátek

20:00

T klub

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

Pátek 17. listopadu 2017 - 19:30 - T klub

VENTOLIN, THE ENVLPS, JOHUŠ MATUŠ

19:30 ENVLPS

20:15 JOHUŠ MATUŠ

21:00 VENTOLIN

Ventolina jsme měli možnost vidět v T klubu před půldruhým rokem a to jak na povedeném workshopu o tvorbě elektronické hudby bez pomocí počítače, tak na koncertě, kde se tančilo ostošest. A jelikož 15. září vydává novou desku "Vítajte", nabízí se, aby ji přijel k nám představit. Producent, hudebník a performer. Ventolin kombinuje prvky elektra, raného acid house, punku a techna. Krabičky, efekty, vintage syntezátory a další obskurní věci - to je jeho intrumentárium. Naživo s ním vytváří svou hudbu. Klade důraz na energii a přímý kontakt s publikem a úspěšně překonává odtažitost, s kterou každá elektronická liveshow bojuje. Pražská formace THE ENVLPS popisuje svůj styl jako „Darkwave Synthpop“. To je ale spíše odkazem na jejich vlivy než přesným popisem hudby, kterou sami vytváří. Kombinace živých nástrojů a elektroniky zajímavě balancuje na hranách darkwave, postrock, synthpopu. Od každého si bere jen něco a dohromady zní uvěřitelně, energicky a svojsky! Původ členů kapely sahá do různých míst (Tunisko/Švédsko/Česko/Francie). Je jasné, že i když oficiálně sídlí v Praze, společného času mají pánové s dámou málo. Jejich hudba tak vzniká v „datových oblacích“. Debutové EP tak dostalo jméno "Cloud" a jejich písnička "Envelopes" působí v rotaci rádia Wave jako zjevení, výborná, dotažená produkce, chytlavá melodie, hit jak má být.

Třetí do party je hudebnice Johuš Matuš, sólistické muzikantské duo, nebo duální muzikantské sólo, ovlivněné ruralismem. Afterparty po koncertě obstarají DJ Tomino a DJ Myslivec.

Vstupné do 16. listopadu 130 Kč, v den akce 150 Kč.

Předprodej od 3. října v T klubu, TIC a online. V den předprodeje se v pravém horním rohu objeví modrá ikonka VSTUPENKY, na kterou stačí kliknout.

videa