Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

archiv

Zrušeno - Kristina Barta Event Horizon

levá šipkapředchozídalšípravá šipka
1. 4.
Středa

19:00

Vrátnice

zrušeno

další obrázek
ilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázekilustrační obrázek

ZRUŠENO

Peníze za zakoupené vstupenky na zrušené pořady vracíme na bankovní účet, pište na ekonomicke@tka.cz, zašleme vám podrobné instrukce. V hotovosti budeme vstupné vracet až po ukončení omezeného pohybu osob a to v sídle T klubu – kulturní agentury, 1. máje 1000.

Středa 1. dubna 2020 - 19:00 - Vrátnice

KRISTINA BARTA EVENT HORIZON

Kristina Barta vystudovala jazzový klavír na Hudební a taneční fakultě Akademie múzických umění v Praze. Je držitelkou několika ocenění; nejlepší klavírní interpretace vlastní kompozice v polské soutěži Powiew Mlodego Jazzu 2017, nejlepší jazzová kompozice roku 2016 (pořádá Osa), vítězka Mladí ladí jazz 2012,vítězka soutěže Jazz Prix Competetion 2015.

Kapela v roce 2018 odehrála v rámci turné k albu EMA 29 téměř padesát vystoupení v ČR i v zahraničí, včetně Montreux Jazz Festivalu (SUI), Budapest Jazz Clubu (HUN), JazzFestival Steyr, Strasbourg Jazz Festival (FRA), D'Jazz Nevers (FRA), A-Trane jazz club (GER), Bimhuis hall (NED)a mnoha dalších. Koncem roku 2019 vyjde několik singlů k nově připravovanému albu „Event Horizon“, které oficiálně vyjde v první polovině roku 2020.

Kristina Barta – klavír, syntezátor
Nela Dusová – saxofon
Kryštof Tomeček – kytara
Jan Fečo – kontrabas
Marek Urbánek –  bicí

Tip Z. Ternera: Kristina Barta je mezinárodně uznávanou skladatelkou a klavíristkou, reprezentující český moderní jazz na nejvýznamnějších světových festivalech a Marek Urbánek patří k naší současné jazzové bubenické špičce.

Vstupné na sezení bez místenek: 250 Kč. Předprodej od 25. února od 8:30 v sídle T klubu, v TIC nebo online.

video